ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πιο λευκά και υγιή δόντια για μια ζωή

Για μία ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού χρησιμοποιήστε τη DiamondClean

Kathimerini.gr

Το βούρτσισμα των δοντιών σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα είναι το πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση με στόχο την καλή στοματική υγιεινή. Αλλά υπάρχει κάποια πιο προηγμένη τεχνολογία που να παρέχει απόλυτη καθαριότητα;
Η απάντηση είναι ΝΑΙ.

Για μία ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού, χρησιμοποιήστε τη Philips Sonicare DiamondClean, η οποία λευκαίνει τα δόντια 2 φορές περισσότερο σε σχέση με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες σε 1 μόνο εβδομάδα. Με 31.000 κινήσεις βουρτσίσματος ανά λεπτό, η DiamondClean αφαιρεί έως και 7 φορές περισσότερη πλάκα σε σχέση με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες και βελτιώνει την υγεία των ούλων.

Και το καλύτερο; Είναι εύκολη στη χρήση!
Με το πρόγραμμα εύκολης έναρξης για προσαρμογή στην εμπειρία Sonicare και τη σταδιακή αύξηση της ισχύος για τις πρώτες 14 χρήσεις, κάνει τη μετάβαση από τη συμβατική οδοντόβουρτσα να φαίνεται «παιχνιδάκι».

Παράλληλα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία βουρτσίσματος λόγω των 5 διαφορετικών προγραμμάτων που διαθέτει ώστε να καλύψει κάθε σας ανάγκη:
Καθαρισμός - η τυπική λειτουργία για ολόκληρο το στόμα
Λεύκανση - αφαιρεί τους λεκέδες για πιο λευκά δόντια
Γυάλισμα - γυαλίζει τα δόντια ώστε να αναδείξει τη φυσική τους λάμψη
Φροντίδα των ούλων - διεγείρει απαλά και κάνει μασάζ στα ούλα
Ευαίσθητα δόντια - μία ακόμη πιο απαλή λειτουργία για τα ευαίσθητα δόντια

Ταυτόχρονα εάν αγαπάτε τα ταξίδια η Philips Sonicare DiamondClean έχει φροντίσει και για εσάς, αφού περιλαμβάνει θήκη ταξιδιού που φορτίζει μέσω USB. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δε θα μείνετε ποτέ χωρίς την αγαπημένη σας οδοντόβουρτσα! Αλλά ακόμη και αν είστε στο σπίτι και θέλετε μία ξεχωριστή εμπειρία φόρτισης, η DiamondClean έχει τη λύση για εσάς με τον μοναδικό φορτιστή ποτήρι που ταιριάζει και στο πιο κομψό μπάνιο

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση