ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το πρώτο συνέδριο για τον μεταστατικό καρκίνο του μαστού από την Europa Donna

Δελτίο Τύπου

To πρώτο Συνέδριο για τον Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού οργάνωσε η Europa Donna, η Ευρωπαϊκή Οργάνωση για τον καρκίνο του μαστού, στο Μιλάνο μεταξύ 9 και 11 Ιουνίου. Η συμμετοχή 60 γυναικών από 34 χώρες και εκτός Ευρώπης σαν Αυστραλία, Καναδά, Ιαπωνία, Κουβέιτ, Μεξικό και Ουγκάντα έφερε στην επιφάνεια την μεγάλη ανάγκη αντιμετώπισης των θεμάτων που αφορούν γυναίκες που ζούν με μεταστατικό καρκίνο.

Στόχος του Συνεδρίου ήταν η ανταλλαγή ιδεών, η καταγραφή εμπειριών και η εκπαίδευση. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις τελευταίες θεραπείες και έρευνες στον μεταστατικό καρκίνο του μαστού, τις ανάγκες που προκύπτουν και τις πολιτικές προώθησης των αιτημάτων των ασθενών για χάραξη πολιτικής σε κάθε χώρα. Τα εργαστήρια κατάρτισης σχεδιάστηκαν ειδικά για αποτελεσματικές δεξιότητες στην επικοινωνία, για επιτυχημένες στρατηγικές ενημέρωσης και διεκδίκησης και βέλτιστες πρακτικές, από ειδικούς στον τομέα.

Το Συνέδριο παρείχε μια μοναδική ευκαιρία σε άτομα που ζουν με καρκίνο του μαστού και εργάζονται στον τομέα της προώθησης των αιτημάτων τους, καθώς και σε όσους υλοποιούν σχετικά προγράμματα, να δικτυωθούν και να αποκτήσουν πολύτιμη κατάρτιση ώστε να συμβάλουν στη βελτίωση των υπηρεσιών για τον μεταστατικό καρκίνο του μαστού στις χώρες τους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Πάει για κατάθεση στην αστυνομία ο Μητροπολίτης Μόρφου

«Δίωξη κατά των 38 αυτόκλητων υπερασπιστών του σεβασμιότατου Μόρφου, θα πρέπει να εξασκήσει η Εισαγγελία ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:56

Μαχαλεπί και πρόβα τζενεράλε

«Τζαι τι θα γίνει με τους πύργους αν λυθεί το Κυπριακό τζαι τα διαβατήρια θα είναι πουμισιάρικα με τους ...»
Άσχετος  |  19:42

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Κανονίστε αλλόναν άριστον!»
christopher  |  11:45

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Από ύφος ...πάμε καλά!!!»
Ai Em  |  10:10

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X