ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Samsung Galaxy A3 & A5

Η ολοκαίνουρια σειρά smartphone της Samsung, Galaxy A, προδιαγραφών 2016, είναι τώρα διαθέσιμη και στην Κύπρο, με τα μοντέλα Α3 και A5 να παρουσιάζουν βελτιώσεις σε όλους τους τομείς.

Μπορεί η σειρά Galaxy A να μην είναι το ίδιο δημοφιλής με τη σειρά Galaxy S αναφορικά με τα smartphone της Samsung, ωστόσο, τα νέα Galaxy Α3 και Galaxy A5, που απευθύνονται κυρίως στις πιο νεαρές ηλικίες, διαθέτουν αρκετά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, που αξίζει να μελετήσει οποιοσδήποτε επιθυμεί να προμηθευτεί ένα αξιόπιστο και βολικό κινητό τηλέφωνο.

Με premium σχεδιασμό και ανανεωμένες λειτουργίες κάμερας, τα νέα μοντέλα Galaxy A, προδιαγραφών 2016, ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της Samsung, τόσο από πλευράς καινοτόμου σχεδιασμού, αλλά και χαρακτηριστικών.

Τα δύο καινούρια smartphone της σειράς Galaxy A διατηρούν τη σχεδιαστική γραμμή των τελευταίων Samsung Galaxy συσκευών, συνδυάζοντας το μέταλλο και το γυαλί, για τη δημιουργία ενός κομψού, αρμονικού και premium σχεδιασμού. Συνδυάζουν επιπρόσθετα τη μεγάλη οθόνη με το στενό πλαίσιο των 2,7 χιλιοστών, προσφέροντας έτσι ακόμη καλύτερη εμπειρία θέασης.

Παράλληλα, ενσωματώνουν ανανεωμένα χαρακτηριστικά κάμερας, που προσφέρουν πιο φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες, αλλά και βίντεο. Με τη λειτουργία Samsung Quick Launch -κάνοντας διπλό κλικ στο κεντρικό κουμπί- η κάμερα τίθεται σε λειτουργία σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, ενώ οι λειτουργίες Wide Selfie, Palm Selfie και Beautifying Effects, δίνουν περισσότερες επιλογές στις φωτογραφίες selfie.

Και τα δύο τηλέφωνα φέρουν μπροστινό και οπίσθιο φακό F1.9, που προσφέρει τη δυνατότητα λήψης άψογων φωτογραφιών στο σκοτάδι, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως το Galaxy A5 διαθέτει επιπρόσθετα οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS), για την αποφυγή λήψης θολών φωτογραφιών.

Οι νέες συσκευές της Samsung διαθέτουν 16GB αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος επεκτείνεται με τη χρήση microSD κάρτας. Επίσης, υποστηρίζουν την τεχνολογία ταχείας φόρτισης της κορεατικής εταιρείας, που σε συνδυασμό με τις μεγαλύτερες μπαταρίες, δίνουν καλύτερους χρόνους αναμονής και λειτουργίας.

Βελτίωση εφ’ όλης της ύλης

Πιο αναλυτικά, το νέο Galaxy A3, που διαθέτει τώρα ταχύτερο επεξεργαστή, είναι μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του και ακόμη πιο ανθεκτικό στο πίσω μέρος, αφού προστατεύεται από το Corning Gorilla Glass 4. Εκτός από το μέγεθος της οθόνης, μεγαλύτερη είναι και η ευκρίνεια σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά, ενώ σε ό,τι αφορά στην κάρτα μνήμης microSD, το νέο μοντέλο μπορεί να δεχτεί τώρα μέχρι 128GB αντί για 64GB. Η μεγαλύτερη αλλαγή παρουσιάζεται στην κύρια κάμερα του νέου κινητού, που έχει σκαρφαλώσει από τα 8 στα 13MP. Αξιόλογη είναι και η διαφορά των 400mAh που προσφέρει η μπαταρία του καινούριου A3, βελτιώνοντας την ισχύ από τα 1.900 στα 2.300mAh. 

Αναφορικά με το Galaxy A5, οι βελτιώσεις στην ευκρίνεια, στο μέγεθος της οθόνης, στην ταχύτητα του επεξεργαστή και στην κάρτα μνήμης, σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά, μεταφέρουν και το ίδιο στο αμέσως πιο πάνω επίπεδο τεχνολογίας, με την ισχύ της μπαταρίας του να ανεβαίνει από τα 2.300 στα 2.900mAh.  

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση