ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Motorola Moto360 Metal Silver Bracelet

Το Moto 360 αποτελεί ένα από τα πρώτα και πιο όμορφα smartwatches της αγοράς με Android Wear. Με LCD IPS Capacitive Touchscreen 1,56 ιντσών που προστατεύεται από Corning Gorilla Glass 3 και ανάλυση 320 x 290 pixels, το «έξυπνο ρολόι» της Motorola έχει σχήμα κυκλίκ και κάσα διαμέτρου 46 mm, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι.

Με επεξεργαστή TI OMAP 3, 1 GHz, το Moto 360 είναι συμβατό με κάθε συσκευή με Android 4,3 ή νεότερη, προκειμένου να λειτουργήσει πλήρως απαιτεί ένα απλό download των εφαρμογών Android Wear και Connect app της Motorola. Για τη φόρτιση του μόλις 49 γραμμαρίων smartwatch χρειάζεται απλά η εναπόθεσή του στο charging dock χωρίς τη χρήση οποιωνδήποτε καλωδίων!

Το έξυπνο ρολόι της Motorola διαθέτει εσωτερική μνήμη 512 MB RAM και εξωτερική μνήμη 4 GB και μέσω αυτού μπορείς να προγραμματίσεις μία συνάντηση, να στείλεις ένα μήνυμα κειμένου ή κρατήσεις μία σημείωση. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο θα σου λύσει τα χέρια, ενώ την ίδια ώρα οι καθημερινές σου κινήσεις θα καταγράφονται δίνοντάς σου τα βήματα που έκανες, τις θερμίδες που κατανάλωσες και τους παλμούς της καρδιάς σου.

Facebook, Pinterest, WhatsApp και Twitter είναι ορισμένες μόνο από τις εφαρμογές που περιλαμβάνονται, ενώ ακόμη περισσότερες θα προστεθούν με την πάροδο του χρόνου, καθιστώντας το ρολόι ακόμα καλύτερο μέρα με τη μέρα.

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση