ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η κάμερα που μπορεί να καταγράψει τις πιο συναρπαστικές στιγμές δράσης

Πρόκειται για την Olympus TG-Tracker, μία κάμερα τσέπης, με δυνατότητα καταγραφής Ultra HD 4K, η οποία έχει φτιαχτεί για να αντέχει στα πιο σκληρά και για να μπορεί να καταγράψει τις πιο συναρπαστικές στιγμές δράσης.

Η συγκεκριμένη κάμερα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να σας ακολουθήσει παντού, ενσωματώνοντας τεχνολογία την οποία δεν διαθέτει καμιά άλλη αντίστοιχη κάμερα. 

Η Olympus TG-Tracker συνδυάζει τη δύναμη απεικόνισης της τεχνολογίας αιχμής της Olympus, με την ποιότητα και την υψηλή ανθεκτικότητα. Αντέχει στις πτώσεις στα βράχια, στο νερό ή στο χιόνι, ενώ μπορεί, ως υποβρύχια κάμερα που είναι, να κινηματογραφήσει ακόμη και σε 30 μέτρα κάτω από το νερό. Κι όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεται πρόσθετο προστατευτικό κάλυμμα.

Ιδανική για τους φανατικούς οπαδούς των extreme sports και των συναρπαστικών αθλημάτων ευρύτερα, η TG-Tracker, που θα μπορούσε να κάνει αξέχαστη την εμπειρία όσων έχουν σκοπό να βρεθούν για παράδειγμα στους Ολυμπιακούς του Ρίο, μπορεί να καταγράψει ακόμη και τις πιο… ασύλληπτες στιγμές δράσης.

Η κάμερα φέρει αποσπώμενη λαβή, φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας 204°, σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων (η μοναδική στο είδος της) και flip-out LCD οθόνη. Λειτουργεί σε περιβάλλοντα με θερμοκρασίες μέχρι -10°C, ενώ αντέχει σε πτώσεις από 2,1 μέτρα και πάτημα 100 κιλών. Το γεγονός πως δεν φέρει πρόσθετο προστατευτικό κάλυμμα, βοηθά να καταγραφεί ακόμη πιο ποιοτικός ήχος.

Με σταθεροποιητή 5 αξόνων
Η TG-Tracker φέρει οθόνη LCD 1,5", ανάλυσης 115.200 dots, με δυνατότητα να αλλάζει θέση στα πρότυπα των handycameras, ενώ είναι εξοπλισμένη και με LED φως που δίνει ένταση μέχρι 60 Lumen. Λειτουργεί με μπαταρία λιθίου, αυτονομίας 90 λεπτών και δέχεται κάρτες μνήμης microSD.

Η Olympus έχει εξοπλίσει τη κάμερα με αισθητήρα 1/2,3″, με δυνατότητα καταγραφής videos 4Κ στα 30p ή Full HD 1.080 στα 60p, φωτογραφίες στα 8 megapixels και φωτεινότητα f/2,0. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα δημιουργίας slow motion videos σε HD 720p στα 120fps και 240fps. Διαθέτει σταθεροποιητή 5 αξόνων, κάτι που δεν διαθέτει καμία άλλη αντίστοιχη κάμερα.

Χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Olympus Image Track Ver 2,0, μπορεί κανείς να απολαύσει ξανά τις υπαίθριες περιπέτειές του, με όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται: την τοποθεσία, την κατεύθυνση, την ταχύτητα της κίνησης, το υψόμετρο ή το βάθος, ακόμη και τη θερμοκρασία του αέρα ή του νερού.

Διαθέτει επιπλέον GPS, ηλεκτρονική πυξίδα, επιταχυνσιόμετρο, θερμόμετρο, μανόμετρο και φυσικά έχει ενσωματωμένο WiFi, που επιτρέπει τη σύνδεση με smartphones και με τις εφαρμογές OI.Track και OI.Share για καταγραφή των δεδομένων των δραστηριοτήτων και δημοσίευση του υλικού στα κοινωνικά δίκτυα.

Η νέα TG-Tracker, που είναι επίσης συμβατή με πολλά αξεσουάρ αθλητικού εξοπλισμού (παρέχεται αντάπτορας), θα είναι διαθέσιμη προς πώληση τον Ιούλιο, στην τιμή των €389.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τύπος μηχανής: Compact (υποβρύχια) Action Camera
Διαστάσεις: 35 x 56,5 x 93,2 χλστ.
Βάρος: 180 γρ.
Τεχνολογία αισθητήρα: CMOS
Μέγεθος αισθητήρα: 1/2,3" (6,17 x 4,55 χλστ.)
Ανάλυση αισθητήρα: 3.840 x 2.160 (8 megapixels)
Σταθεροποιητής: Οπτικός, 5 αξόνων
Οπτική γωνία: 204 μοίρες
Μέγεθος οθόνης: 1,5"
Δυνατότητα αλλαγής θέσης της οθόνης: Ναι
Ανάλυση οθόνης: 115.200 dots
Ένταση LED: 60-lumen
Υποβρύχια χρήση: μέχρι 30 μέτρα
Αντοχή σε πτώσεις: από ύψος 2,1 μέτρων
Αντοχή σε πίεση: 100 κιλών
Αντοχή σε θερμοκρασίες: μέχρι -10 βαθμούς Κελσίου

 

 

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση