ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:24
 

Dell XPS 13: Η επιλογή του επαγγελματία

Ζυγίζει λιγότερο από 1.26 κιλά, ενώ το πάχος του δεν ξεπερνά τα 15 χιλιοστά. Το XPS 13 είναι το πρώτο μοντέλο στον κόσμο με μόνιτορ διαγωνίου 13 ιντσών και «σώμα» υπολογιστή μεγέθους 11 ιντσών.

H πρωτοποριακή οθόνη Infinity Edge έχει εντυπωσιακά μικρά πλαίσια και επομένως καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την πρόσοψή του. Τα πλαίσια δεν ξεπερνούν σε πάχος τα 5.2 χιλιοστά και αυτό σημαίνει πως το ultrabook προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής από όλα τα υπόλοιπα μηχανήματα με τις ίδιες διαστάσεις.

Η Dell έδωσε επίσης έμφαση στην ποιότητα κατασκευής του, με έναν συνδυασμό αλουμινίου και ανθρακονημάτων, προορίζοντας το προϊόν της κυρίως για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες. Η οθόνη προσφέρεται με ανάλυση Full HD ή QHD+ (3200 x 1800 pixel) και προαιρετική υποστήριξη αφής.

Για τον επεξεργαστή, η αμερικανική εταιρεία δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε CPU της Intel Core πέμπτης «γενιάς» (Broadwell), i5 ή i7. Σε συνδυασμό με τη RAM 8 GB, την κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 5500 και τον δίσκο SSD έως 512 GB, ο υπολογιστής προσφέρει εξαιρετική ταχύτητα για κάθε είδους απαιτητική εργασία, με εξαίρεση βέβαια τα «βαριά» βιντεοπαιχνίδια. Τα πλεονεκτήματα του XPS συμπληρώνονται από το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και τα αρκετά καλά ηχεία.

 

 

 

Σχόλια αναγνωστών

«Άνετος» με το πόδι πάνω στο τραπέζι ο Μπόρις Τζόνσον

«H Bρετανική αναίδεια στο μεγαλείο της!!! »
knak  |  09:17

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ

«Μακάρι να ήταν η στάση των ΗΠΑ η ίδια και για την `άτακτη` Τουρκία. Δυστυχώς ο πηδηχτούλης Τραμπ δεν ...»
knak  |  09:15

Κόντρα για την Λάρα μεταξύ βουλευτή και τμήματος Αλιείας

«Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης: αμελητέα προσωπικότητα!»
ΑΚΑ  |  20:47

«Ο Αντώνης τώρα μπορεί να κοιτάζει με τα ματάκια του το μέλλον»

«Ο Ιησούς Χριστος, η Πάναγία θεοτόκος και όλοι οι αγιοι να θεραπεύσουν τον μικρό αντώνη και να γίνει ...»
Μαριος  |  16:44

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

X