ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ένα ουίσκι στο ICON και μία τζούρα Rothmans

Οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Με Άριστα το Δέκα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1. Στον Βλαδίμηρο. Όταν ξεμπερδέψεις με την «επιχείρηση απο-ναζιστι-κοποίησης» της Ουκρανίας η Κύπρος θα είναι πάλι «Open for Business» όπως θα έλεγαν και οι λογιστάδες μας. Ή μήπως όχι;

2. Στη λογική. Το ότι σε Ελλάδα και Κύπρο οι υποστηρικτές του Βλαδίμηρου είναι η άκρα δεξιά και η άκρα αριστερά σας λέει κάτι; Κατάφερε να ενώσει το ΕΛΑΜ με τον Τρότσκι. Αυτό κι αν είναι επίτευγμα.

3. Στα δικά μας. Μπορεί εμείς να μην έχουμε πόλεμο με όπλα αλλά η ΕΤΥΚ ξεθάβει σιγά-σιγά από τα υπόγεια τις σινιέ σημαίες της καπιταλιστικής εργατιάς. Μόνο μη σκιστούν τα καλτσόν κ. Χατζηκωστή.

4. Στον Healthy. Πατερούλη της Κύπρου μας, σώσε το ΓεΣΥ και κλείσε την τρύπα των 500 εκατομμύριών που μας δημιούργησε. «Ο λογαριασμός στον επόμενο», απάντησε ο (μη) πατροκτόνος.

5. Στις αξίες. Κάποτε όλοι ήθελαν να είναι περιπτεράδες, μετά χρηματιστές, και ακολούθως ντηβέλοπερ. Τώρα θέλουν να γίνουν φαρμακοποιοί. Σε λίγο θα έχουμε περισσότερα φαρμακεία από περίπτερα.

6. Στα ταλέντα. Εκεί στο #ΑΚΕΛ ας δουν λίγο το HR τους. Μετά τον Σπανό που ήταν υποψήφιος για μία μέρα το 2017, και μετά και τις συνεντεύξεις υποψήφιων προέδρων (!), προβλέπω πως σε λίγο θα τους βάλουν να κάνουν στίβο μάχης. Ο πιο γρήγορος στα 60 μέτρα κερδίζει την υποψηφιότητα.

7. Στη βαριεστημάρα. Ενδιαφέρον στην πολιτική θέλατε; Πάρτε τώρα ενδιαφέρον. Ο πολύτεκνος από την Γεροσκήπου εναντίον του αγρότη από την Αργάκα, εναντίον του μπον βιβέρ από τον Αγρό. Σίγουρα δεν θα βαρεθούμε.

8. Στο ματς. Το γεγονός πως οι σύντροφοι ξεπερνούν τον εαυτό τους και κατεβάζουν υποψήφιο από την προεδρο-μάνα Πιτσιλιά, σημαίνει πως δεν κατεβαίνουν για καλή εμφάνιση, αλλά για το πρωτάθλημα.

9. Στον ψηλό. Μπορεί ο ψηλός κουμπάρος να μας άφησε από το Υπουργικό, το ύψος όμως στο σώμα κρατά το παιδί από τον Πωμό. Ο Περδίος αθόρυβα αλλά σταθερά κάνει δουλειά και όλοι έχουν να λένε για τις ώρες εργασίας που βάζει και τις αλλαγές που φέρνει σιγά-σιγά στον κυπριακό τουρισμό. Και μόλις έχει πατήσει τα 40.

10. Στον νικητή. Πριν καν ξεκινήσει η προεκλογική και ήδη ο νικητής τον εκλογών έχει ήδη ψηφιστεί. Δεν είναι άλλος από τον Healthy αγαπούλα πρόεδρο – πατέρα της Κύπρου, ο οποίος, όποιος και να κερδίσει, από τον Μάρτιο του ’23 θα αγναντεύει χωρίς έγνοιες τη θάλασσα από το ICON με ένα ουίσκι στο χέρι και μια τζούρα από Rothmans.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Σταθερά βήματα πίσω: Τελευταία Ενημέρωση