ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έρχεται ο SUPERMAN

Οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Με Άριστα το Δέκα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1. Στα ύστερα του κόσμου. Μα τι ωραία που άρχισαν να τα βρίσκουν και να αγαπιούνται πάλι οι συναγωνιστές Φούλης και Θείο Βρέφος. Βλέποντας το ντιμπέiτ στο ΡΙΚ ένοιωσα ένα dejavu, τότε που οι φίλοι έκαναν αφισοκολλήσεις αγαπημένοι στην Κάτω Πάφο.

2. Στην ανεξαρτησία. Διαβάζοντας τη δημοσκόπηση της «Κ», πιστεύω, Πρόεδρε Φούλη, ήρθε η ώρα η Πόλη Χρυσοχούς να αποσχιστεί από την επαρχία Πάφου και να ενταχθεί στην επαρχία Λευκωσίας. Εκεί όπου ανήκει πολιτισμικά, πολιτιστικά, πολιτικά το ιστορικό αυτό το διαμέρισμα. Συμφωνεί και ο Χάρης.

3. Στο offsite. Sugar μου, αυτή η παρομοίωση της ισλαμικής μαντήλας με το τσεμπέρι και το μαντήλι της χημειοθεραπείας ήταν από άσχετη μέχρι και προκλητική. Μείνε στα του κυπριακού, αγάπη μου.

4. Στην ανατροπή. Ο Αβέρωφ έγινε Νικόλας και ο Χριστοδουλίδης έγινε Αβέρωφ. Ο Φούλης άρχισε τις παροχές μετά που μας «ξεπάττισε» και θυμίζει τον Νικόλα που ήθελε να δοθούν πίσω τα λεφτά των κουρεμένων, ενώ το θείο βρέφος μιλάει για την οικονομία όπως τον Αβέρωφ του 2018. Ο Sugar μέχρι να μάθει τα της οικονομίας θα τελειώσουν και οι εκλογές.

5. Πρόβλεψη. Θα έρθει ο Αρμαγεδδών από τις συντεχνίες με παν-απεργία παραμονές εκλογών, θα κλείσουν τα πάντα και θα παραλύσει η χώρα. Ο Πρόεδρος Φούλης θα σηκώσει μανίκια και θα σώσει τη χώρα, δίνοντας λύση με δική του πρόταση – πρωτοβουλία που θα κάνουν αποδεκτή οι συντεχνίες και η εργοδοτική πλευρά. Βουλωμένο γράμμα διαβάζω ο άτιμος.

6. Στον Ακάμα. Ο αγαπούλας πρόεδρος άνοιξε το checklist του και έφτασε μέχρι την εκκρεμότητα Ν324.  Αυτή ήταν το τοπικό σχέδιο Ακάμα. Πάτησε το κουμπί και οι Ινιώτες άρχισαν τα πέφτουν ένας – ένας από τη Γερακόπετρα, σαν άλλοι Σουλιώτες.

7. Στο checklist. Δυστυχώς ο αγαπούλας Πρόεδρος δεν θα προλάβει να φτάσει στην εκκρεμότητα #743 που αφορά την αποπεράτωση και λειτουργία του Δασικού Πάρκου του Ακάμα. Θα το αφήσει στον Καδή για να το εγκαινιάσει το 2033 στο τέλος της δεύτερης θητείας Χριστοδουλίδη.

8. Στα πτυχία. Το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου κάποια πτυχία σίγουρα θα σκιστούν, το θέμα είναι ποιων θα είναι αυτά. Και όχι μόνο δημοσκόπων αλλά και δημοσιογράφων. Οι πολιτικοί δεν σκίζουν πτυχία, ό,τι και να γίνει, έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι δεν έχουν.

9. Στα odds. Και ξαφνικά άρχισε να πέφτει η απόδοση του στοιχήματος για τον Φούλη Πρόεδρο. Κάποιοι θα τα πάρουν χοντρά.

10. Στον κύκλο. Έκκληση να μην γίνει απεργία για την ΑΤΑ, επειδή θα βλάψει την οικονομία. Ενώ η ύπαρξη της κυπριακής ΑΤΑ ως παγκόσμιο εργασιακό φαινόμενο ωφελεί την οικονομία.

*Σπονδοφόρος: Ο Κήρυκας που επιβάλλει την ειρήνη μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Σταθερά βήματα πίσω: Τελευταία Ενημέρωση