ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Αθηαίνου στο ΝΑΤΟ

Οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Με Άριστα το Δέκα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1. Στην ιδέα. Διασπάται λέει το κόμμα του γιατρού. Γιατί πότε ήταν ένα; Θα ρίξουν τα μαλλιά τους πίσω.

2. Στην αγαπούλα. «Έξαλλοι» οι τυροκόμοι και το λόμπι της αγελάδας για το ΠΟΠ στο χαλούμι. Πάνε λέει στον Healthy και του θυμίζουν τις εισφορές τους στο κόμμα επί εποχής του. Ο δε Healthy αγαπούλας, ο οποίος θέλει από τον Μάρτιο να πηγαίνει χωρίς έγνοιες για οφτό στην Αθηναίου, πιέζει τους υπουργούς του να κάνουν την κωλοτούμπα του αιώνα. Την Κυριακίδου την ρώτησε κανείς;

3. Στη μάντρα. Ενώ όταν πηγαίνουν στο παιδί της μάντρας δεν μπορούν να το «παίξουν». Γιατί όταν γεννηθείς σε μάντρα από αίγες στην Αρκάκα, οι αγελάδες της Αθηναίου είναι κάτι σαν την σχέση του ΑΚΕΛ με το ΝΑΤΟ.

4. Στις κακές λέξεις. Μα προσέξατε πως υπάρχει συζήτηση στη δημόσια σφαίρα για την ένταξή μας στο ΝΑΤΟ, και η Γραμματεία του ΑΚΕΛ δεν απείλησε ακόμη πως θα αυτοκτονήσει στην πλατεία Ελευθερίας; Ω καιροί, ω ήθη!

5. Στην αγάπη. Θα ήθελα πάντως να ρωτήσω τον Sir Kas, είμαστε και ακόμη μέλος των Αδέσμευτων; Ή καλύτερα, υπάρχουν ακόμη οι αδέσμευτοι; ΖΗ.

6. Στα προνόμια. Επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε, αν θέλετε να βρίσετε κάποιον για την ακρίβεια, Αμφίπολης 1, Λευκωσία. Αυτοί εισάγουν ακόμη μαζούτ. Εμείς πληρώνουμε. Και πληρώνουμε επιπλέον 300 εκατ. πρόστιμα στην Ε.Ε. για ρύπανση.

7. Αγαπούλα πρόεδρε, προλαβαίνεις να καθαρίσεις τον στάβλο της ΑΗΚ. Αν δεν θέλεις να λερωθείς βάλε ένα λυκόσκυλο σου. Ξέρεις εσύ ποιον.

8. Στα δεδομένα. Χρηματιζόταν λέει για να δίνει απαλλακτικά της εθνικής φρουράς. Σιγά το πράγμα. Το ότι ήταν συνταξιούχος γιατρός της Ε.Φ. (με σύνταξη) και ήταν και στο ΓεΣΥ και έπαιρνε άλλες 10.000 τον μήνα δεν σας πείραξε; Κάτω τα χέρια από το ΓεΣΥ.

9. Στους αφανείς. Και επειδή δεν πρέπει να λέμε μόνο τα κακά, μαθαίνω πως νέος αέρας πνέει στο ΥΠΟΙΚ και ειδικά στον Φόρο Εισοδήματος. Ο νέος επικεφαλής έχει αυξήσει τις εισπράξεις στα ταμεία έτσι ώστε ο πολύ σκληρός – για να – πεθάνει, Πετρίδης τρίβει τα χέρια του, και όλα αυτά σε δύσκολους καιρούς.

10. Στη συτζιά. Μπήκε λέει στη μέση ο Αβέρωφ και μάζεψε την ΕΤΥΚ που ήθελε να κάνει απεργία. Όλα καλά μέχρι εδώ. Έλα όμως που αντί να ακούσει ένα ευχαριστώ ο άνθρωπος του την έπεσαν «επειδή είναι διαπλεκόμενος με τις τράπεζες». Θυμίζω πως με όλα του τα κακά (που δεν είναι λίγα) ο Φούλης είναι αυτός που μας έβγαλε από τη μαυρίλα το 2013, όταν ο Αγαπούλας είχε κρυφτεί για έξι μήνες κάτω από το γραφείο του μετά την επιστροφή από τις Βρυξέλλες.

*Σπονδοφόρος: Ο Κήρυκας που επιβάλλει την ειρήνη μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Σταθερά βήματα πίσω: Τελευταία Ενημέρωση