ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στα ρίσκα, οκ να μην κλείσουμε τη Λεμεσό, γιατί οι «επαναστάτες» θα εξεγερθούν

ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1 Στα ρίσκα. Οκ να μην κλείσουμε τη Λεμεσό, γιατί οι «επαναστάτες» θα εξεγερθούν. Αλλά να ανοίγουμε τα σχολεία με 200 κρούσματα, έχει τα ρίσκα του κ. υπουργέ μου.

2 Στο πνεύμα. Ό,τι και να συμβεί πλέον όμως στην πανδημία, ο Λεόντιος δεν θα φταίει σε τίποτα. Ως γνωστόν έχει βγάλει την ουρά του απέξω και κάνει δικές του έρευνες. Αυτό που θα φταίει για πάντα είναι που μας φόρτωσε την ακατανόητη μάσκα, όταν περπατάμε μόνοι στο πεζοδρόμιο. Λες και θα μας χέσει τον ιό το πουλί που πετά από πάνω μας.

3 Στην έρευνα. Λεόντιε, θα ήθελα να σε ρωτήσω ταπεινά: Ενημέρωσες για τα ευρήματα της έρευνάς σου το υπουργείο Υγείας πριν τα δημοσιοποιήσεις; Επίσης, έχεις πρωτόκολλο GDPR για να τη διεξάγεις; Από τακτ ρωτώ Λεόντιε.

4 Στην πρόοδο. Το γεγονός πως ιερωμένοι κάνουν κηρύγματα προτρέποντας τους πιστούς να μη βάλουν το εμβόλιο, δείχνει και τους λόγους που ο εμβολιασμός άνω των 80 σκάλωσε στο 60%. Κάποιος να τους μαζέψει. Έστω και με κλούβα.

5 Στα προφανή. Η στήλη κατανοεί τις αντιδράσεις για το τραγούδι της Κύπρου για τη Γιουροβίζιον το οποίο καταγράφει ουσιαστικά την κατάσταση στην ιεραρχία. Τα εν οίκω μη εν δήμω.

6 Στην πιστοποίηση. Με αγωνία αναμένουμε τη λειτουργία του «υγειονομικού διαβατηρίου». Αυτό θα λύσει πολλά προβλήματα. Ειδικά αν εφαρμοστεί και για ψυχικές ασθένειες. Έμμεσο κέρφιου.

7 Στην έξοδο κινδύνου. Με λίγα λόγια ο Λιγνάδης έκανε τον Κιμούλη να φαίνεται «καλλιτέχνης» και τον Φιλιππίδη «αρσενικό». Πάντα υπάρχουν χειρότερα.

8 Στα δικά μας. Αν υποψιαστώ πως η κοπέλα είχε σχέση με τον «κύπριο πολιτικό» θα τα σκίσω τα μαγιό μου.

9 Στην εμπιστοσύνη. Σείστηκε το σύμπαν με το viral βίντεο των οικολόγων στο οποίο πρωταγωνιστεί με δηλώσεις του ο «σεσημασμένος» του Facebook, γνωστός στις σκοτεινές περιοχές του ίντερνετ και ως «Butcher». Όταν έχεις την ανεπιτήδευτα θελκτική δρα Καλαβανά, και βάζεις να κάνει δηλώσεις ο «Butcher» κάτι δεν πάει καλά στην επικοινωνία σας Grouse μου.

10 Στις πράξεις. Και καλά επειδή ο Grouse είχε ρυπογόνο διπλοκάμπινο σημαίνει πως δεν είναι «οικολόγος»; Είναι σαν να λέμε επειδή έχει υποψήφια την Ατταλίδου, δεν είναι αντι-ομοσπονδιακός

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Σταθερά βήματα πίσω: Τελευταία Ενημέρωση