ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λύσεις υπάρχουν αγάπες μου

Οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Με Άριστα το Δέκα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1. Στη ράτσα. Αυτός ο τύπος, ναι αυτός που όλοι καταδικάζετε σήμερα, αυτός που κλωτσούσε τη μάνα με το μωρό, είναι δημιούργημα όλων μας, είναι αποτέλεσμα μιας υποβόσκουσας ρατσιστικής συμπεριφοράς που βρίσκεται παντού, ως λεκτική και ενίοτε σωματική βία. Είναι αποτέλεσμα της αποτυχίας μας να περάσουμε στον λαό μας τον σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη.

2. Στην άλλη πλευρά. Σίγουρα δεν θα ήθελε ο συγκεκριμένος κύριος να του κλωτσούσαν έτσι τον θείο που πήγε μετανάστης στην Αυστραλία, ούτε και τον ανιψιό του που πήγε να σπουδάσει στην Αγγλία και έμεινε για πάντα εκεί.

3. Στο καράβι. Οι δημοσκόποι θέλουν να μας διαλύσουν. Μπας και εννοεί τον δικό του δημοσκόπο ο Πρόεδρος; Γιατί είναι ο δικός του και ο όχι ο δικός μας που του έλεγε πως θα είναι δεύτερος στις Βουλευτικές. Εμείς τον βγάζαμε πρώτο.

4. Στην ντροπή. Γιώργο, ο κόσμος να ξέρεις δέχεται πολλά πράγματα αλλά όχι την αχαριστία. Γιατί αυτός που του τα έριξες για ακόμη μια φορά, αυτός σε διόρισε, και αυτός σου έδωσε εντολή και πλάτες να φτιάξεις ΓεΣΥ. Οι παλιοί θα έλεγαν αυτός «σε έκανε άνθρωπο» στην κεντρική πολιτική σκηνή (του twitter).

5. Στη γνωμάτευση. Η στήλη πάντως προτείνει την κάθοδο του Προέδρου Αναστασιάδη στις εκλογές. Ο αγαπούλας πρόεδρος είναι εδώ για να δώσει λύσεις στα αδιέξοδα που δημιούργησαν τα πολιτικά του τέκνα. Αυτό θα επιτευχθεί μόνο αν προτείνει στη Φιλίππα το ΥΠΕΞ, στην Αναστασία το υφυπουργείο παρά τω Προέδρω, και στην Κοφτερός το Καινοτομίας. Λύσεις υπάρχουν, αγάπες μου.

6. Στην παρθενική. Δεν γνωρίζουμε πότε θα παραδοθεί το νέο προεδρικό αεροσκάφος στην Κύπρο. Αγαπούλα, όμως, σε παρακαλώ όχι εξωτικά νησιά φέτος. Κτύπα μια Κέρκυρα, άντε και μια Πάφο. Αρκετά δεινοπαθήσαμε στην «Κ» με τα ταξίδια σου.

7. Στους δελφίνους. Ο Νουρής ετοιμάζεται λέει για την Προεδρία του ΔΗΣΥ. Αβέρωφ και ξερό ψωμί λέει η στήλη. Όταν θα φύγει, θα τον ψάχνετε.

8. Στην ατάκα. Το άκουσα, μου άρεσε και το μεταδίδω. Από αυτή την προεκλογική λείπουν δύο βασικοί παίχτες των προεκλογικών των τελευταίων δέκα χρόνων. Αναστασιάδης και Αβέρωφ.

9. Στη στρατηγική. Νίκο, πάντως αν θες όντως να έχεις τον Αβέρωφ στον δεύτερο γύρο, πρέπει να κάνεις τώρα κάτι. Ξέρεις εσύ.

10. Στην έκπληξη. Η Κομισιόν δήλωσε έκπληκτη από τις αντοχές της κυπριακής οικονομίας και προβλέπει ακόμη καλύτερες μέρες στις εκθέσεις της. Είδες, ο πολύ – σκληρός – για – να – πεθάνει Πετρίδης; For president?

*Σπονδοφόρος: Ο Κήρυκας που επιβάλλει την ειρήνη μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Σταθερά βήματα πίσω: Τελευταία Ενημέρωση