ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Σύνδεσμος της παγωμένης φλαούνας

Οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Με Άριστα το Δέκα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1 Στη λογική. Έκαψε τους συγγενείς του, επειδή βοηθούσαν την πρώην του. Δεν είναι σενάριο σειράς του Netflix.

2 Για τη φανέλα. Ο Τζόνι πήρε την Αμπερ στα δικαστήρια, της πήρε δέκα εκατομμύρια αποζημίωση και τώρα της τα δίνει πίσω. Αυτό θα πει να παίζεις για τη φανέλα και όχι για τα χρήματα.

3 Στους φίλους μας. Αγόρασε λέει ο Αμπράμοβιτς δύο αεροπλάνα μέσω Κύπρου. Εδώ αγόραζε και πουλούσε το μισό Λονδίνο και το Μανχάταν, αυτό σας μάρανε;

4 Στην είδηση. Αν υποψιαστώ πως το treasury έπιασε (πάλιν) τράπεζα μας να ξεπλένει μπουγάδες της Χεζμπολάχ… Πάνε και οι συμφωνίες της συγκεκριμένης με την ΕΤΥΚ, στα αστέρια.

5 Στους κολλητούς. Το ότι Νίκος και Νικόλας έκαναν την ανάγκη φιλότιμο και θα γίνουν κολλητοί μπροστά στο φάσμα της αναρρίχησης στον λόφο το δέχομαι. Η Φιλίππα με τη Γιώτα, θέλω να δω πώς θα τα πάνε. Εκεί είναι το decision making πάντα. Ρωτάτε και την κυρία Άντρη που ξέρει απ’ αυτά.

6 Στην εξουσία. Ο Μπαστιάν, ο chef του ICON που όλα τα γνωρίζει όσον αφορά το υπάρχον decision making της χώρας, μου μετέφερε την ευγνωμοσύνη του συνδέσμου των developer για την απώλεια (ουπς σόρρυ) αναστολή του Φ.Π.Α στις πωλήσεις τους. Σκέφτονται δε να βάλουν την προτομή τού προέδρου -αγαπούλλα έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων Γης. Δικαίως.

7 Στους συνδέσμους. Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η γενική συνέλευση ενός άλλου σημαντικού συνδέσμου. Αυτού των… Μαρίνων. Διεξάχθηκε σε ένα ασανσέρ, καθώς ανέβαιναν στα γραφεία του ΥΠΟΙΚ για να ζητήσουν (νέες) παρεκκλίσεις. Αν με δύο μαρίνες κάνεις σύνδεσμο, ορθώς η θεία μου η Μαρούλλα έκανε τον περίφημο σύνδεσμο της «Παγωμένης Φλαούνας» (ΣΥΠΑΦ). Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να ψήνεις τις φλαούνες του Πάσχα όλο τον χρόνο;

8 Στην γκρίνια. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τον «Πολίτη», ο οποίος εκθειάζει τη νέα όψη της Λευκωσίας και δεν πιστεύω τα μάτια μου. Αν γράψει και μια θετική λέξη ο Φιλ, τότε θα μιλούμε για κοσμογονία.

9 Στη μνήμη. Η απώλεια της Ζέτας μεγάλη, ειδικά όσον αφορά τον σταθεροποιητικό ρόλο γέφυρας που έπαιζε στα πολιτικά δρώμενα. ΟΜΩΣ, καλό κάποιοι πολιτευτές να μη θεωρούν τον χαμό της ως βήμα για post και likes.

10 Στα συμφέροντα. Θέλουν λέει, παράταση μέχρι το 2029, οι τυροκόμοι για να προσαρμοστούν στο ΠΟΠ χαλλούμι. Καλά, γιατί δεν το βάζετε μέχρι το 2050, και άξιος που θα ζήσει, Healthy αγαπούλλα πρόεδρε;

*Σπονδοφόρος: Ο Κήρυκας που επιβάλλει την ειρήνη μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Σταθερά βήματα πίσω: Τελευταία Ενημέρωση