ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ρωσικά εμβόλια θέλουν να πουλούν κάποιοι

Με άριστα το 10

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1. Στον Παντελάκη. Βαριά άρρωστος ψυχιατρικά ο δράστης του φονικού που σκότωσε γυναίκα και παιδί. Τα ερωτήματα γιατί δεν ήταν στο ψυχιατρείο και τι έκαναν οι υπηρεσίες ευημερίας που τον παρακολουθούσαν μας ξυπνούν μνήμες. Τα ίδια Παντελάκη μου.

2. Στην άφιξη. Ήρθαν σου λέει τα κινέζικα εμβόλια στα Κατεχόμενα. Κανένας διεθνής οργανισμός δεν τα έλεγξε, κανείς δεν επιβεβαίωσε αν τα στοιχεία που λένε οι Κινέζοι αν είναι σωστά. Ιατρική από τα Lidl.

3. Στο δαιμόνιο. Κινέζικα οι Τουρκοκύπριοι, ρωσικά εμβόλια θέλουν να πουλούνε κάποιοι στις ελεύθερες περιοχές, στα φαρμακεία. Και το ρωσικό εμβόλιο δεν έχει δώσει στοιχεία σε κανέναν διεθνή οργανισμό για έγκριση. Ιατρική των διαβατηρίων.

4. Στη συνωμοσία. Το γεγονός πως το 80% των θανάτων από κορωνοϊό είναι άντρες, το θεωρείτε τυχαίο; Μην ακούσω ξανά για δήθεν ισχυρό φύλο. Ο ιός είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα, η γυναικεία απάντηση στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις των αντρών που σε συνδυασμό με το 5G το έφτιαξε η Μελίντα Γκέιτς (γυναίκα του Μπιλ) για να κυριαρχήσει και να ελέγξει τον αντρικό πληθυσμό.

5. Στη φύση. Πάγωσε λέει ο Τάμεσης μετά από 60 χρόνια. Σιγά το φαινόμενο, εδώ πάγωσε ο χρόνος στη Βρετανία από τη γέννηση της Ελισάβετ.

6. Στην τρέλα. Την ώρα που οι Βρετανοί παγώνουν εν μέσω lockdown, σε ένα γαλατικό χωριό στην Ανατολική Μεσόγειο, οι κάτοικοι, απόγονοι των Φράγκων, πίνουν το μαγικό φίλτρο ενάντια στον κορωνοϊό του δρυΐδη Αναστασίξ, και κάνουν ηλιοθεραπεία αμέριμνοι στις παραλίες, ενώ από τα σπίτια τους τις Κυριακές νέφος τσίκνας αναβλύζει από τις σούβλες των αγριογούρουνων.

7. Στην επιτυχία. Άντροκ μου, πάντως, στη θέση σου και μαζί με τον Πρίγκηπα, θα έσταζα μέλι για τον πρόεδρο μας και ειδικά για το Προεδρικό του. Ιστορικά πρώτη φορά η χώρα συμπεριφέρεται με τόση σοβαρότητα και επιτυχία σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο που παρέσυρε στον βούρκο αυτοκρατορίες, και ενώ κάνει τη βρώμικη δουλειά δεν μπορεί να την παινευτεί. Κελεπούρι βρήκατε.

8. Στην Ευρώπη. Η στήλη θα ψηφίσει οικολόγους. Το δηλώνει ανοικτά και απερίφραστα. Ατταλίδου, Καλαβανά και ξερό ψωμί. Θεόπεμπτες σας ήρθαν μπας και φέρετε τα λογικά σας και αφήσετε τις οικολογικές θεωρίες για λύση «αυτοί από εκεί, εμείς από εδώ». Άσε που θα γίνει reality showτο τριχομάλιασμα μόλις οι κυρίες πάρουν σβάρνα τα κανάλια.

9. Στο δίκαιο. Πήγαν οι Παραλιμνίτες και πέταξαν τα φθαρτά τους διαμαρτυρόμενοι. Ακολούθως έδωσαν το διπλοκάμπινο στον Φιλιππινέζο, μπήκαν στο μερσεντές και πήγαν για chivas με αμπελοπούλια στις ακριτικές Βρυσούλες.

10. Στην ανατροπή. Το ότι Μητσοτάκης και Αναστασιάδης σφάζονται στα πόδια του Μπι Μπι για τους πλέον τσιγκούνηδες τουρίστες είναι φαινόμενο των καιρών. Άτιμη πανδημία. Κάνεις την ανάγκη φιλότιμο. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Σταθερά βήματα πίσω: Τελευταία Ενημέρωση