ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σεξ, ψέματα και βιντεοταινίες

Οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Με Άριστα το Δέκα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1. Στο βερεσέ. Δέκα εκατομμύρια ανείσπρακτα πρόστιμα από τον κορωνοϊό. Η έκπληξη θα ήταν αν τα είχαν εισπράξει. Όταν κάποιος δεν τον ενδιαφέρει η υγεία του, τον ενδιαφέρουν τα πρόστιμα;

2. Στη ζωή. Τα μισά θανατηφόρα δυστυχήματα ήταν με θύματα αλλοδαπούς. Κάποιοι θα το διαβάσουν με στενοχώρια, κάποιοι με ανακούφιση. Δυστυχώς.

3. Στο βίντεο. Έψαξαν από το αρχηγείο για προσωπικά βίντεο της κας διευθύντριας. Ερώτημα 1: Υπάρχουν προσωπικά βίντεο; Ερώτημα 2: Γιατί έχουν ενδιαφέρον για το αρχηγείο; Ερώτημα 3: Πώς βρέθηκε κινητό στα χέρια βαρυποινίτη, με λογαριασμό στο telegram;

4. Στην ντροπή. Ό,τι και να έψαχναν πάντως τα έκαναν μούσκεμα. Και επικοινωνιακά, και ηθικά, και επαγγελματικά.

5. Στην ισότητα. Πολεοδομική και οικοδομική άδεια σε ένα χρόνο για επενδύσεις εκατομμυρίων, λέει η κυβέρνηση. Ενώ για τον κοσμάκη καλά τρία χρόνια. Ισότητα, ισονομία, δικαιοσύνη.

6. Στη συζήτηση. Τελικά θα έχουμε debate ή δεν θα έχουμε; Το θείο βρέφος δεν φοβάται λέει, αλλά δεν εμφανίζεται. Ο μπον βιβέρ τρέχει στα πανηγύρια και τα λαϊκά σωματεία και η Συκιά του Μαύρου από την Αργάκα, μόνος στο στούντιο του ΡΙΚ να τους περιμένει.

7. Στην ιδέα. Πολυμήχανε, γιατί να μην έχουν ΟΛΟΙ οι κρατικοί αξιωματούχοι μόνο μια επταετή θητεία; Και εσύ μέσα; Λέω τώρα.

8. Στους χρυσόστομους. Αλέκο, η Αναστασία μού είπε να σε ευχαριστήσω δημόσια για την εξυπνάδα που έριξες. Η αναγνωρισιμότητά της και η επιρροή της πήγε στον ουρανό. Την επόμενη φορά δεν χρειάζεται να απολογηθείς, Αλέκο.

9. Στον Κίσινγκερ. Πήγαν λέει Μακρόν, Ντράγκι και Σουλτς να παρηγορήσουν τον Ζελένσκι στο Κίεβο. Τους σχολίασε ο Μεντβέντεφ ως εξής: «Ο μακαρονάς, ο βατραχάκιας και ο λουκανικάς πάνε χωρίς λόγο στο Κίεβο». Υψηλή πολιτική.

10. Στον αέρα. Ηλθαν Βέμπερ, Μητσοτάκης, Σχοινάς, να στηρίξουν τον Φούλη μας από την Αργάκα. «Έξω πάμε καλά» που θα έλεγε ο γέρος Καραμανλής. Το πρόβλημα είναι το μέσα.

*Σπονδοφόρος: Ο Κήρυκας που επιβάλλει την ειρήνη μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Εκλογές  |  Ukraine  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Σταθερά βήματα πίσω: Τελευταία Ενημέρωση