ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο κρυφό όπλο

Με άριστα το 10

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1. Στη λύτρωση. Είδαμε και τη λίστα της Χρυστάλλας, τη διαβάσαμε, ξεκατινιαστήκαμε φτιάξαμε και memes και τώρα πάμε παρακάτω. Πολλύς χαμός για το τίποτα.

2. Στην ατζέντα. Αναμένουμε πάντως από τα κόμματα να τοποθετηθούν για τους βουλευτές τους που έχουν εκατομμύρια δάνεια και μετείχαν σε επιτροπές και ψηφοφορίες που μπλόκαραν, όχι μία φορά, νομοθεσίες για τα μη εξυπηρετούμενα, παρά τις υποδείξεις των ευρωπαϊκών εποπτικών αρχών.

3. Στον λαό. Αυτό πάντως με τους βουλευτές του Ανορθωτικού Κόμματος Εργαζομένου Λαού πρέπει να το δεις λίγο Άντροκ. Όπου έχει μέλι είστε μέσα στο βαζάκι βρε παιδί μου. Κου-Κου- Μα.

4. Στο κεφάλαιο. Πάντως, και παρά τις εντυπώσεις, συναργεμικούς με μεγάλη έκθεση δεν βρήκα όσους θα ανέμενα. Είτε κρατούν λεφτά και εξυπηρετούν τα δάνειά τους, είτε είναι φτωχόπαιδα και τα απογεύματα μετά τη Βουλή είναι στο πηλοφόρι, στο μυστρί.

5. Στη διαφθορά. Νικόλα μου και βέβαια δεν περίμενα τον εγγόνο τού Λεβέντη να είναι στα μη εξυπηρετούμενα. Αυτό όμως με τον Sugar πώς θα το χειριστείς; Πιστεύω να παραδοθούν οι φάκελοί του στον γενικό ελεγκτή.

6. Στην απουσία. Διάβασα με μεγάλη προσοχή το ευχολόγιο των μέτρων πάταξης της διαφθοράς. Δεν διάβασα κάπου το αυτονόητο: «Απαγορεύεται αιρετοί και μη κρατικοί αξιωματούχοι σε υψηλές θέσεις να έχουν το όνομά τους σε εταιρείες, γραφεία υπηρεσιών, και σώματα που έχουν εξάρτηση έμμεση ή και άμεση με αποφάσεις του δημοσίου ή/και της θέσεως που αυτοί υπηρετούν. Ή με την παρουσία του ονόματος ή επιθέτου ή με τη συμμετοχή της οικογένειάς τους να υπονοούν εμμέσως πρόσβαση σε κέντρα αποφάσεων που υπηρετεί ο αξιωματούχος.» Τι λες Healthy μου για αυτό; Θα το ψήφιζε λες ο πρίγκιπας; Μιλήσατε;

7. Στο κρυφό όπλο. Βλέποντας πάντως την όντως γλυκύτατη κα Γιολίτη να διαβάζει τα μέτρα κατά της διαφθοράς από το auto-cue αντελήφθην τον λόγο της επιμονής του Healthy προέδρου στην ιδία. Φωτογενής, με άψογη άρθρωση λόγου, λίγο τρακ αλλά με αφέλεια και χάρη, θα έκανε σούπερ για παρουσιάστρια στο ProedrikoTv.

8. Στην κίνηση Ματ. Επειδή προεδράρα γνωρίζουμε τους προβληματισμούς σου. Τι θα έλεγες να έστελνες τον Κούσιο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και να έφερνες την Έμιλυ στο Προεδρικό ως εκπρόσωπο; Ουρές οι δημοσιογράφοι στο briefing room. Δεν ξέρω όμως αν θα ήταν καλή ως drinking buddy όπως ο Κούσιος. Champagne for everyone.

9. Στην ερώτηση. Κρύσταλ μου είσαι το πάθος μου, είσαι το φετίχ της στήλης. Τι έγινε με τον κύριο Γιωρκάτζη; Είστε ακόμη σε διάσταση; Χωρίσατε; Για να εκφράσω και εγώ τον έρωτά μου και τη διαθεσιμότητά μου απέναντί σου. Την αγάπη μας στην οικογένεια Βγενόπουλου.

10. Στα καλά. Το ότι είμαστε η 5η χώρα σε όλη την υφήλιο στον βαθμό επιτυχούς αντιμετώπισης του κορωνοϊού, με βάση τις παραμέτρους διενέργειας τεστ, και θανάτους σε σχέση με κρούσματα είναι όπως και να το κάνουμε θετικό. Όσο και αν συμπεριλαμβανόμαστε πλέον όλοι στους «κρουσμένους», με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Σταθερά βήματα πίσω: Τελευταία Ενημέρωση