ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο θέατρο

Με άριστα το Δέκα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1. Στο θέατρο. Στήθηκε το σκηνικό, έλαβαν οι ηθοποιοί τις θέσεις τους και ο Πετρίδης απέκτησε προϋπολογισμό. 

2. Στα νέα. Όταν η Ελλάδα εμφάνισε είκοσι δισ. έλλειμμα προϋπολογισμού για το 2020 όλοι σκεφθήκαμε πόσο είναι το δικό μας το έλλειμμα. Πέραν του ελλείμματος δημοκρατίας. 

3. Στο νομοσχέδιο. Συμφώνησαν που λέτε τον προϋπολογισμό και το ψήφισαν. Έβαλαν την Εμιλυ να φέρει το νερό την επομένη για να ξαποστάσουν οι πολεμιστές, και τα χεράκια της το έχυσαν κατά λάθος στο πάτωμα. Ανέλαβε ο εκ Πάφου μόνιμος νεροκουβαλητής της κυβέρνησης και έφερε στο άψε σβήσε φρέσκο δροσερό να πιουν ΕΔΕΚ, Αλληλεγγύη και ΕΛΑΜ. 

4. Στο απολιτίκ. Κι εσύ αγάπη ήθελες να αποσύρεις το νομοσχέδιο την Παρασκευή, μη στείλεις τη σεκρετάρι να ενημερώσει τη Βουλή… Πήγαινε εσύ αγάπη. 

5. Στο λαχματζούν. Πλάκα πλάκα, το πιο δυνατό ψηφοδέλτιο μέχρι στιγμής το έχει η ΔΗΠΑ. Τράγκολας, Πιτσιλλίδης, Αδάμος Ασπρής, Πενηνταέξ, Μουσιούττας, Θέα Νικολάου, Θεοδωρίδης, Σκορδής και βάλε. Με πυρηνικό όπλο από τη δεκαετία του ψυχρού πολέμου την Αντιγόνη το κανόνι. 

6. Στην προφητεία. «Σεισμός στον ΔΗΣΥ» από τον καβγά Χάσικου – Χάρη, έγραψε η ηλεκτρονική «Κ», σεισμός 5,4 ρίχτερ ταρακούνησε την επομένη όλη την Κύπρο. Μια φωτιά στον πενταδάκτυλο να σβήσει τη σημαία μπορώ να έχω @marinaeconomidou;

7. Στην παρεξήγηση. Είναι γνωστό ίνδαλμα των οίκων της αστικής Λευκωσίας, ο μύθος, το λεβεντόπαιδο, ο ομορφονιός από τη Μηλιά Αμμοχώστου που επαναστάτησε κατά των Φράγκων το 1426,«απελευθέρωσε» την πρωτεύουσα και έγινε βασιλιάς της. Λεγόταν Ρε Αλέξης. Παρεξήγηση ήταν το «Ρε Χάρη». Απελευθερωτή του ΔΗΣΥ ήθελε να σε πει νομίζω. 

8. Στις ξένες γλώσσες. Υπάρχει βέβαια και η άλλη εκδοχή που υπαγορεύει πως η έκφραση του Χάσικου δεν ήταν «γαλλική» αλλά ιταλική. SinioRE. Ραφιναρισμένος ο Σωκράτης. 

9. Στον λαό. Μετά την εμφάνιση Στεφάνου στη Βουλή και στον προϋπολογισμό, άρχισα και πιστεύω πως τους κάνει χάρη ο Άντρος που μένει εκεί και δεν αναλαμβάνουν αυτοί. 

10. Στην οικολογία. Με το ψηφοδέλτιο που κατεβάζουν τους βλέπω και αυτούς να κάνουν τον μεγάλο συμβιβασμό. Θα ψηφίσουν όχι την επόμενη φορά για να τσιμεντώσουν το ναι. Αν υπάρξει βέβαια επόμενη φορά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βουλή  |  Διαβατήρια  |  Βουλή  |  ΔΗΣΥ  |  ΑΚΕΛ  |  ΔΗΚΟ  |  ΕΔΕΚ  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Σταθερά βήματα πίσω: Τελευταία Ενημέρωση