ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το παζάρι του famous

Οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Με Άριστα το Δέκα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1. Στην τρέλα. Μπήκε λέει μαζί με τους φίλους στο σπίτι της αγαπητικιάς στη Μέσα Γειτονιά και κτύπησαν όλη την οικογένεια. Αυτή δεν ήταν σπίτι. Αν ήταν θα της έκαναν πρόταση γάμου;

2. Στο αίσχος. Κατηγορείται πως βίασε τη 16χρονη κόρη του στη Μέσα Γειτονιά, αφού της έδωσε ναρκωτικά. Μια συζήτηση για επαναφορά της θανατικής ποινής να την κάνουμε πιστεύω.

3. Στην επιθετικότητα. Πυροβόλησαν αστυνομικούς που στήθηκαν για ραντάρ στην Κοκκινοτριμιθιά. Προφανώς κάποιοι κήρυξαν την περιοχή non – radar zone.

4. Στη στρατηγική. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τον λόγο που υπουργός και υποψήφιος για την προεδρία ΔΗΣΥ ΝΝ δεν επιθυμεί οι αλλοδαποί αιτητές ασύλου να μπορούν να εργάζονται; Θα πιάσουν τις δουλειές των Κύπριων στα χωράφια, στις οικοδομές, στις λάντζες; Τον ενοχλεί να πληρώνουν κοινωνικές ασφαλίσεις και προτιμά την παράνομη εργασία; Φοβάται πως αν φύγουν θα ζητούν τα ποσά τους στις κοινωνικές ασφαλίσεις; Στο ΓεΣΥ; Θέλει να τους πληρώνουμε να κάθονται για να βγαίνει στα παράθυρα με λογύδρια; Είναι διπολικός; Ρωτώ.

5. Στο σύστημα. Άκυρα για το δικαστήριο τα στοιχεία που βρέθηκαν στους υπολογιστές του Τζιοβάνη. Όταν η άμαξα μπαίνει μπροστά από το άλογο, τρίζει η εμπιστοσύνη προς τη δικαιοσύνη.

6. Στη βολή. «Πυροβολούν την επένδυσή τους στην Ελληνική» έγραψε η «Κ» παρακολουθώντας τη Γ.Σ. της Δήμητρας. Ο πυροβολισμός ήταν ακαριαίος και ο Γερμανός CEO έπεσε «νεκρός» από τα καθήκοντά του. Θυμίζω πως κάπως έτσι έπεσε στην ώρα του καθήκοντος και ο Μάτσης. Αυτή δεν είναι τράπεζα, αλλά πεδίο βολής.

7. Στη σφαίρα. Λίγες μέρες προηγουμένως στο πεδίο βολής της Ελληνικής έφυγε από εξοστρακισμένη σφαίρα πληγωμένος ο πρώην επικεφαλής της PWC Ευγένιος Ευγενίου, ο οποίος είχε προταθεί από τον μοναδικό τραπεζικό επενδυτή της, τη Eurobank, για θέση στο Δ.Σ. Την ίδια ώρα εσωτερική έρευνα μαθαίνουμε γίνεται και για τον Νο 2 της τράπεζας Φοίβο Στασόπουλο. Έρευνες σε πεδίο βολής.

8. Στο λαχματζούν. Πήγε και το αρμενάκι με το θείο βρέφος. Τουλάχιστον θα τρώνε καλά στις συσκέψεις.

9. Στο μπαζάρ. Ο famous πρόεδρός μας, γνωστός μάστορας στο παζαριλίκι, δηλώνει παντού δημόσια πως δεν στέλνει την αεράμυνά μας στην Ουκρανία. Κάτι μας λέει πως ιδιωτικά είπε στους Αμερικανούς «πιάστε τα», αλλά τους έδωσε και μια λίστα με το τι θέλουμε. Όταν τελειώσουν με τη λίστα οι Αμερικανοί, ο famous θα αποφασίσει.

10. Στη φουστανέλα. Ενώ λοιπόν γίνονται τα πιο πάνω, οι γνωστοί φουστανελάδες κραυγάζουν να μη δώσουμε όπλα στην Ουκρανία. Θυμίζω απλά πως επί διακυβερνήσεων του πατριωτικού μετώπου (Τάσος) δεν αγοράστηκε ούτε σφαίρα για την Εθνική Φρουρά. Με το αριστερό μέτωπο ως γνωστόν ανακυκλώσαμε κάτι κοντέινερ στο Μαρί.

*Σπονδοφόρος: Ο Κήρυκας που επιβάλλει την ειρήνη μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Σταθερά βήματα πίσω: Τελευταία Ενημέρωση