ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 01:05
 

90'' Γ. Εισαγγελέας: Διαπιστώνει ενδεχόμενο ποινικών αδικημάτων στην υπόθεση Στυλιανού

Η επικαιρότητα της ημέρας σε 90 δευτερόλεπτα από την «Κ»

Newsroom K

  • Στον διορισμό δύο ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών, του Μοδέστου Πογιατζή και του Ανδρέα Ανδρέου, προχώρησε ο Γενικός Εισαγγελέας στην υπόθεση θανάτου του 14χρονου Στυλιανού Κωνσταντίνου, μετά τη μελέτη της έκθεσης της Επιτρόπου Διοικήσεως, Μαρίας Στυλιανού Λοττίδη, για το τραγικό συμβάν. Διαπιστώνει ενδεχόμενο ποινικών αδικημάτων ο Κώστας Κληρίδης. Εντολή όπως περατώσουν την ποινική ανάκριση εντός δύο μηνών.
  • Μεγάλα είναι τα κενά αλλά και τα ερωτήματα που προκύπτουν σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των πολιτών από τις έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του κατασκοπευτικού βαν, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην «Καθημερινή». Τα ερωτήματα αυτά αρχικά αφορούν τα επίπεδα ελέγχων από τις κρατικές υπηρεσίες αλλά και από τη διαχειρίστρια εταιρεία των δύο αεροδρομίων, την Hermes. Μπαλάκι οι ευθύνες.
     
  • Σημαντικό να στέλνονται σωστά μηνύματα από Ε.Ε. στην Τουρκία, διαμηνύει από την Αθήνα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπέγραψε με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, μνημόνιο Κατανόησης για Πολιτικές Διαβουλεύσεις και Τεχνική Συνεργασία μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου. Σημαντικές συνομιλίες Χριστοδουλίδη και με Μητσοτάκη και Παυλόπουλο. 
  • Αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί η απόφαση του αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου να μετατρέψει τους ιστορικούς ναούς του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Αντωνίου σε εκκλησιαστικά μουσεία και να διεκδικήσει για τον ίδιο σκοπό την οικία του Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου, η οποία σήμερα λειτουργεί ως Εθνολογικό Μουσείο. Για το τελευταίο το Τμήμα Αρχαιοτήτων και το αρμόδιο Υπουργείο Έργων τηρούν σιγήν ιχθύος.
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Περδίκης: Η Επιτροπή Ελέγχου δεν κατέληξε να ζητήσει τη λίστα Γιωρκάτζη

«Είστε Ένα Μάτσο Καρναβάλια Υποκριτές »
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ  |  22:41

Περδίκης: Η Επιτροπή Ελέγχου δεν κατέληξε να ζητήσει τη λίστα Γιωρκάτζη

«Είστε Ένα Μάτσο Καρναβάλια Υποκριτές »
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ  |  22:41

Γ. Σαββίδης: Θα διερευνηθούν μέχρι τέλους οι υποθέσεις για το ποδόσφαιρο

«Μιάλον βούκκον βάλε, μιάλον λόον μεν πεις, κ. Υπουργέ !!»
YIANNOULIS  |  17:57

Σ. Περδίος: Η εθνική στρατηγική για τον τουρισμό υλοποιείται

«Οσοι περισσοτεροι τουριστες έρθουν τοσο το χειρότερο για μας Ο κίνδυνος από τον κορωνοιό πολλαπλασιάζεται ...»
Haris  |  22:16

90 news: Τελευταία Ενημέρωση

X