ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:47
 

90’’ Πρόεδρος Αναστασιάδης: Η εξοχική προεδρική κατοικία χώρος καραντίνας

Η επικαιρότητα της ημέρας σε 90 δευτερόλεπτα από την «Κ»

Newsroom K

  • Αρνητικές στον κορωνοϊό οι τρεις Κύπριες που ταξίδεψαν πρόσφατα στην Ιταλία οι οποίες ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα. Μεταφέρονται για προληπτικούς λόγους στις κυβερνητικές κατοικίες στο Τρόοδος που θα λειτουργούν ως χώρος καραντίνας. Ηχηρό μήνυμα στις κοινότητες που αντιδρούν έστειλε ο πρόεδρος Αναστασιάδης, παραχωρώντας και υποστατικά της προεδρικής εξοχικής κατοικίας στο Τρόοδος να χρησιμοποιηθούν για τον ίδιο σκοπό. Ξεκαθαρίστηκε ότι δεν κλείνουν τα οδοφράγματα, ενώ αποφασίστηκε αύξηση των αστυνομικών και νοσηλευτών στα οδοφράγματα. Σε εγρήγορση ο κρατικός μηχανισμός.
  • Τρία τα κρούσματα του κορωνοϊoύ στην Ελλάδα. Ένα κρούσμα στην Αθήνα, δύο στη Θεσσαλονίκη. Ακυρώνονται όλες οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις. Σε κινητοποίηση ο κρατικός μηχανισμός για την αντιμετώπιση ενδεχομένου εξάπλωσης του ιού και συστάσεις στους πολίτες για ψυχραιμία.
  • Με ραγδαίο ρυθμό αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊoύ στην Ευρώπη και στην Ασία. Στους 2.808 οι νεκροί, 33.197 οι ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν πλήρως και 82.446 τα κρούσματα μέχρι το μεσημέρι. Ελπιδοφόρα είναι τα μηνύματα που έρχονται από την Κίνα καθώς για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα καταγράφηκαν κάτω από 30 θάνατοι σε μία μέρα από τον φονικό κορωνοϊo.
  • Σάλος από νέα στοιχεία που εμπλέκουν την Κύπρο σε θέματα φοροδιαφυγής στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, η Europol σε γραπτή ανακοίνωσή της αναφέρει πως «10 εκατ. ευρώ σε κέρδη από πλασματικές μεταγραφές ποδοσφαιριστών που ξεπλύθηκαν σε πολυτελή περιουσιακά στοιχεία στην Ισπανία», επιχείρηση την οποία διεξήγαγε στις 18 Φεβρουαρίου στην Ισπανία. Συγκεκριμένα η Europol διευκόλυνε την ανταλλαγή πληροφοριών και συντονίζει τις επιχειρησιακές δραστηριότητες μεταξύ εμπλεκόμενων εθνικών αρχών.
  • Την αγωγή για ακύρωση της απόφασης του πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΔΕΚ καταχώρησε ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης διεκδικώντας την αποκατάστασή του ως μέλος της ΕΔΕΚ. Στην αγωγή του καταχωρεί και αγωγή δυσφήμισης εναντίον του προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου.
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

90 news: Τελευταία Ενημέρωση

X