ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Κ» Story: Amber Heard: Ποια είναι η γυναίκα για την οποία μιλάει όλη η υφήλιος

Η ζωή, η καριέρα, οι έρωτες και ο γάμος με τον Johnny Depp, της ηθοποιού και μοντέλου που έχασε στην πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της

Είναι η γυναίκα για την οποία μιλάει όλος ο πλανήτης. Ο λόγος για την 36χρονη Τεξανή Amber Heard, μοντέλο-ηθοποιό-ακτιβίστρια, η οποία βλέπει τη φήμη και την καριέρα της να συνθλίβεται, μετά την πολύκροτη δίκη που δικαίωσε τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp, ο οποίος είχε καταθέσει εναντίον της μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Nα σημειωθεί ότι η Heard, εικάζεται ότι έχει καθαρή περιουσία 8 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth.
Τα «άπλυτα» του ζευγαριού και οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον έγγαμο βίο τους αλλά και οι τραγικές στιγμές που φαίνεται ότι βίωνε ο χολιγουντιανός σταρ στο πλευρό της έκαναν όλο τον κόσμο να παραληρεί.

Η αξιοπιστία της Χερντ υπέστη πλήγμα και η ίδια είδε τους τηλεθεατές να στρέφονται εναντίον της κατά τη διάρκεια μιας δραματικής αντεξέτασης, κατά την οποία επιβεβαίωσε τελικά ότι δεν είχε δωρίσει τα 7 εκατ. δολάρια του διαζυγίου της σε φιλανθρωπικό ίδρυμα στο σύνολό τους, όπως ισχυριζόταν επί χρόνια, αλλά και όταν ο σταρ κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η πρώην σύζυγός του αφόδευσε στο κρεβάτι τους.

Ποια είναι

Γεννήθηκε στις 22 Απριλίου του 1986 στο Όστιν του Τέξας, σε καθολική οικογένεια. Στα 16 της, όπως δήλωσε, εξαιτίας του θανάτου της καλύτερής της φίλης σε τροχαίο, χάνει την πίστη της και στρέφεται στον αγνωστικισμό, σύμφωνα με τη θεωρία του οποίου η ύπαρξη ή η φύση του θεού είναι άγνωστη και κατά συνέπεια δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για την ύπαρξή του.

Στα 17 της αποφασίζει να εγκαταλείψει το λύκειο και να ξεκινήσει καριέρα μοντέλου στη Νέα Υόρκη. Μια εμπειρία την οποία περιγράφει ως ελάχιστα επικερδή και μετακομίζει στο Λος Άντζελες για να κυνηγήσει το όνειρό της και να γίνει ηθοποιός. Ένα χρόνο αργότερα, το 2004, κερδίζει τους πρώτους της ρόλους σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές (Newport Beach, Criminal Minds, Californication) και ταινίες (Friday Night Lights, Alpha Dog, Délire Express).

Συμμετέχει επίσης σε διαφημιστικά και βιντεοκλίπ καλλιτεχνών. Η επιτυχία θα αργήσει να έρθει. Την οφείλει τελικά στα blockbusters The Danish Girl (2016), Justice League (2017) και Aquaman (2018). Από τα πρώτα της βήματα, φιγουράρει στη λίστα με «τα πιο σέξι κορίτσια τoυ κόσμου και σε πολλά ανδρικά περιοδικά.

Oι έρωτες και ο Depp

Από το 2008 έως το 2012 διατηρούσε δεσμό με τη φωτογράφο Tasya van Ree. Μάλιστα, αυτή η σχέση της ήταν και η αιτία να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, δηλώνοντας το 2010: «Δεν βάζω ταμπέλες στον εαυτό μου. Έχω εξίσου καλές σχέσεις με τους άνδρες και τώρα με γυναίκα. Αγαπώ αυτόν που αγαπώ. Η προσωπικότητα μετράει για μένα».

Ο Johnny Depp και η Amber Heard γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diary». Οι δύο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και στις 3 Φεβρουαρίου του 2015 παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στη βίλα τους στο Los Angeles. Στα μέσα του 2012, εκείνος ανακοινώνει τον χωρισμό του μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής με τη Βανέσα Παραντί, με την οποία έχουν δύο παιδιά. Αρραβωνιάζονται με τη Χερντ τον Ιανουάριο του 2013, παντρεύονται δύο χρόνια αργότερα σε ιδιωτική τελετή, ενώ χωρίζουν 15 μήνες μετά. Τότε αρχίζει ο κακός χαμός…

Φήμες τότε την ήθελαν να κάνει την καρδιά του Πειρατή της Καραϊβικής κομμάτια, εγκαταλείποντάς τον για ένα μοντέλο από τη Γαλλία, ονόματι Μαρί ντε Βιλπέν. Φήμες, ωστόσο, που διέψευσε ο Depp, αναφέροντας στο δικαστήριο ότι η Heard τον είχε απατήσει με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Elon Musk από το 2016, σε μια σχέση που διήρκησε μέχρι το 2018. Μετά τον χωρισμό της πάντως με τον Musk, συνδέεται ερωτικά με τον Vito Schnabel, έμπορο τέχνης και αμέσως μετά με τον παραγωγό Andy Muschietti, το 2019. Η τελευταία της σχέση ήταν με την κινηματογραφίστρια Bianca Butti, από το 2020 έως το 2021. Η Butti συνόδευσε τη Heard σε πολλές από τις δικαστικές της υποθέσεις. Αναφέρεται ότι οι δυο τους χώρισαν λόγω απόστασης.

H μητρότητα

Η ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της, όταν αποκάλυψε ότι έγινε μητέρα και πως το μωρό γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021. Πηγές κοντά στη σταρ ισχυρίζονται ότι έφερε στον κόσμο την κόρη της, μέσω παρένθετης μητρότητας, αφού οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κυοφορήσει το δικό της μωρό.

Ο ακτιβισμός

Η σταρ διατηρεί μια σημαντική φιλανθρωπική παρουσία. Υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών και των παιδιών. Αφιερώνει τον χρόνο της σε ανθρωπιστικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων της Διεθνούς Αμνηστίας και της Art of Elysium, που προωθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα παγκοσμίως. Ονομάστηκε επίσης Πρωταθλήτρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών το 2018.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Stories: Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε τη φυλακή Saint-Gilles που μοιάζει με φρούριο, όπου οδηγήθηκε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού ...
Της Έλενας Αποστόλου
 |  STORIES