ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κ story: Οι top 5 στιγμές των εκλογών

Δείτε τις στιγμές που σημάδεψαν την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών όπου δεν έλειψαν οι αποχωρήσεις, οι καταγγελίες, οι γκάφες και οι ατάκες

Αποχωρήσεις, γκάφες, ατάκες και καταγγελίες, «ζάλισαν» τους ψηφοφόρους κατά την προεκλογική περίοδο.

Η «Κ» σάς παρουσιάζει τα ΤΟΡ 5:

ΣΤΗ ΘΕΣΗ NΟ 5

H καταγγελία στην αστυνομία κατά του υποψηφίου του ΔΗ.ΣΥ Αντρέα Ταουξή, από γυναίκα για βιασμό πριν από 11 χρόνια.

Ο συναγερμικός υποψήφιος απέσυρε την υποψηφιότητα του και δήλωσε αθώος ενώ όπως είπε επιφυλάσσει τα δικαιώματά του.

ΤΟΡ 4

Καράβι που μπάζει νερά... οι Οικολόγοι που πριν αρμενίσει στις εκλογές το εγκατέλειψαν δύο ναύτες, οι πρώην υποψήφιοι Μέλανη Στέλιου και Άλκης Παπή. Αλλά αυτός που πραγματικά «έκλεψε» τα φώτα ήταν ο δικηγόρος Μιχάλης Παρασκευά με τις ανοίκειες εκφράσεις κατά της Έμιλυς Γιολίτη και του Βίκτωρα Παπαδόπουλου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ακόμα και από το ΑΚΕΛ.

ΤΟΡ 3

Στο ΤΟΡ 3 βρίσκεις την κονταρομαχία Αβέρωφ-Άντρου στην πιο καυτή στιγμή της προεκλογικής εκστρατείας στον Alpha με την αμίμητη ατάκα του συναγερμικού εκ Πάφου προέδρου.

ΤΟΡ 2

Τον Γιάννη Γιαννάκη, τον επίτροπο εθελοντισμού με τα πλαστά απολυτήρια και πτυχία που τον ανέθρεψε ο ΔΗΣΥ, τον προσέλαβαν στο δημόσιο το ΔΗΚΟ και το ΑΚΕΛ, τον καθιέρωσε ο Αναστασιάδης και κρέμασε «τυχαία» προεκλογικά με τις εκθέσεις του ο Οδυσσέας, δικαίως βρίσκεται στο ΤΟΡ 2.

Ο Γιαννάκη πάντως είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στις βουλευτικές του 2016. Τότε «επικράτησε» η ωραία Αννίτα Δημητρίου που απέδειξε ότι ο χώρος της δεν είναι τα καλλιστεία αλλά ξεκάθαρα ο χώρος της πολιτικής.

Στο ΤΟΡ 1

Η ημέρα εκείνη όπου εκστασιασμένος ο Νικόλας Παπαδόπουλος δημοσίευσε το νέο σποτ του κόμματος γνωρίζοντάς μας τον συναγερμικό Μάκη που εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή της προεκλογικής περιόδου. Και φυσικά έκλεψε την παράσταση με την περίεργη προφορά...

Ο συναγερμικός Μάκης που θα ψηφίσει τελικά ΔΗΚΟ καθώς δεν του βγήκε ο Πρόεδρος στο τηλέφωνο για να ζητήσει προφανώς ρουσφέτι... ενέπνευσε μέχρι και τους Ράδιο Αρβύλα.

Μοντάζ Λοΐζος Λοΐζου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Stories: Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε τη φυλακή Saint-Gilles που μοιάζει με φρούριο, όπου οδηγήθηκε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού ...
Της Έλενας Αποστόλου
 |  STORIES