ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«K» Story: Viral το απίστευτο τρολάρισμα των ηγετών των G7 στον ημίγυμνο Πούτιν

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το τελευταίο 24ωρο, με επικριτικά σχόλια, το βίντεο με τους Τζόνσον και Τριντό στη Σύνοδο των 7 ισχυρότερων δημοκρατιών που χλευάζουν την εμφάνιση του Ρώσου Προέδρου

Μοντάζ: Σάββας Κωνσταντίνου

Μανιάτικο φαίνεται ότι κρατούν οι ηγέτες των G7 την εμφάνιση του ημίγυμνου Βλαντιμίρ Πούτιν, στο μακρινό 2009, από διακοπές του στη Σιβηρία. Οι χαρακτηριστικές φωτογραφίες και το βίντεο που είχε δώσει τότε στη δημοσιότητα το Κρεμλίνο πρόβαλλαν την εικόνα ενός «σκληρού», γυμνασμένου άνδρα που ψαρεύει και κάνει ιππασία.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι οι ηγέτες επέλεξαν να… χλευάσουν τον Ρώσο πρόεδρο, τη στιγμή που οι δυτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας έχουν γυρίσει μπούμερανγκ στην ΕΕ, προκαλεί έντονο... ενδιαφέρον.

Έτσι, το βίντεο από το γραφικό κάστρο Elmau της Βαυαρίας, όπου ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς φιλοξενούσε τη Σύνοδο Κορυφής των επτά ισχυρότερων δημοκρατιών και Ε.Ε., όπου βρίσκονταν οι πρωθυπουργοί της Βρετανίας και του Καναδά, Μπόρις Τζόνσον και Τζάστιν Τριντό αλλά και η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντε Λάιεν που τους σιγόνταρε, έχει γίνει viral. Όλα ξεκίνησαν από τον πλακατζή της παρέας, Μπόρις Τζόνσον, καθώς έπαιρνε τη θέση του στο στρογγυλό τραπέζι.

Δείτε τον διάλογο που ακολούθησε:

Boris Johnson
Prime Minister of the United Kingdom

«Σακάκια κρατάμε ή βγάζουμε; Να γδυθούμε;»

Justin Trudeau
Prime Minister of Canada

«Ας περιμένουμε τη φωτογραφία».

B.J: «Όλοι πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πιο σκληροί από τον Πούτιν».

J.T: «Να κάνουμε ιππασία με γυμνό στήθος».

Ursula von der Leyen
President of the European Commission

«Ναι, η ιππασία είναι η καλύτερη».

Β.J: «Πρέπει να τους δείξουμε τους θωρακικούς μυς μας».

Τη συζήτηση για τον... ημίγυμνο Βλαντίμιρ Πούτιν παρακολουθούσαν αμήχανοι οι Τζο Μπάιντεν, Σαρλ Μισέλ και Όλαφ Σολτς, ενώ οι υπόλοιποι ηγέτες των G7, Γαλλίας, Ιταλίας και Ιαπωνίας αναλογίστηκαν για λίγο το δίλημμα.

Για την ιστορία, οι ηγέτες της G7 πόζαραν τελικά με τα σακάκια τους, ωστόσο η ενδυματολογική συζήτηση και το τρολάρισμα στον Πούτιν έβαλε «φωτιά» στο διαδίκτυο, επικρίνοντας ότι η εικόνα τους κάθε άλλο παρά αρμόζει στην κρισιμότητα της κατάστασης, με τον πλανήτη να βρίσκεται αντιμέτωπος με επισιτιστική κρίση στον απόηχο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, με τις δυτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας αλλά και το κόστος της ενέργειας που έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Stories: Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε τη φυλακή Saint-Gilles που μοιάζει με φρούριο, όπου οδηγήθηκε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού ...
Της Έλενας Αποστόλου
 |  STORIES