ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«K» Story: Ύμνος για τους Ουκρανούς το τραγούδι “It’s my life” των Βοn Jovi

Viral έχει γίνει συγκλονιστικό βίντεο με Ουκρανούς να οχυρώνουν την Οδησσό, τραγουδώντας το “It’s my life” των Bon Jovi

Η Οδησσός είναι το Μαργαριτάρι της Μαύρης Θάλασσας. Η όμορφη πόλη της Ουκρανίας είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την τέχνη και τον πολιτισμό της. Από σήμερα γίνεται γνωστή και για τη γενναιότητα, αλλά και τη θέληση των κατοίκων της να ζήσουν ελεύθεροι, αφού προσπαθούν να αντισταθούν με κάθε τρόπο στην υπερδύναμη Ρωσία.

Toν γύρο του κόσμου κάνει ένα συγκλονιστικό βίντεο που απαρτίζεται από Ουκρανούς που προετοιμάζονται για μάχη, κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης ρωσικής εισβολής. Οι Ουκρανοί, σαν μια γροθιά μικροί και μεγάλοι, παλεύουν με κάθε τρόπο να οχυρώσουν τις πόλεις τους ενάντια στη Ρωσική υπερδύναμη. Αυτή η προσπάθεια γίνεται με ανεβασμένο ηθικό. Το κλιπ που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο τους δείχνει να απολαμβάνουν το “It's My Life” των Bon Jovi, καθώς σκάβουν την παραλία της Οδησσού για να γεμίσουν σακιά με άμμο. Τα σακιά αυτά μεταφέρονται σε όποια σημεία της πόλης υπάρχει ανάγκη να στηθούν οδοφράγματα, προκειμένου να εμποδιστεί ενδεχόμενη προσπάθεια των Ρώσων να εισέλθουν. Ένας νεαρός ντράμερ προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να εμψυχώσει τους κατοίκους, με την επιλογή του τραγουδιού προφανώς να μην είναι τυχαία, αφού οι στίχοι είναι δηλωτικοί της κατάστασης που αντιμετωπίζουν οι Ουκρανοί, αλλά και του ηθικού τους.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο απόσπασμα ανέβασε στο Twitter και ο επίσημος λογαριασμός των Bon Jovi, προσθέτοντας στη λεζάντα πως το τραγούδι είναι αφιερωμένο «σε αυτούς που στάθηκαν στο ύψος τους... Οδησσός, Ουκρανία».

«Είναι η ζωή μου
Ή τώρα ή ποτέ
Αλλά δεν θα ζήσω για πάντα
Θέλω απλώς να ζήσω όσο είμαι ζωντανός».

Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ώρες, οι αρχές της Οδησσού ανέφεραν πως η πόλη δέχεται ρωσικούς βομβαρδισμούς. Συγκεκριμένα, γνωστοποιούν πως δυνάμεις του πολεμικού ναυτικού της Ρωσίας, που βρίσκονται στη Μαύρη Θάλασσα, έχουν βομβαρδίσει κατοικημένες περιοχές στα περίχωρα της Οδησσού. Πρόκειται για τις πρώτες αναφορές περί χτυπημάτων σε κτίρια της συγκεκριμένης περιοχής της Οδησσού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Stories: Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε τη φυλακή Saint-Gilles που μοιάζει με φρούριο, όπου οδηγήθηκε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού ...
Της Έλενας Αποστόλου
 |  STORIES
X