ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Saint Nicholas Villas

Η νέα πρόταση στην περιοχή Περνέρας.

Saint Nicholas Villas είναι το όνομα του νέου έργου της Giovani Homes στη δημοφιλή περιοχή Περνέρα στον Πρωταρά και εντυπωσιάζει οικιστικά τόσο με την αρχιτεκτονική του όψη όσο και με τους εσωτερικούς του χώρους.

Συνδυάζει την ηρεμία και την ιδιωτικότητα ενός πολυτελούς συγκροτήματος, που είναι πλαισιωμένο από ένα μεγάλο χώρο πρασίνου, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεται κανείς κοντά στη φύση. Το σύμπλεγμα είναι τοποθετημένο σε κεντρικό σημείο της Περνέρα μόλις 5 λεπτά απόσταση από το Νέα Μαρίνα Παραλιμνίου και το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου. Πολύ κοντά στο κέντρο του τουριστικού θερέτρου του Πρωταρά αλλά και μόλις χιλιόμετρα μαρκυά από το κέντρο της πόλης του Παραλιμνίου δίνει μία εξαιρετική επιλογή για άμεση πρόσβαση σε δημοφιλή τουριστικές περιοχές της Κύπρου, με δεκάδες εστιατόρια, χώρους αναψυχής και καταστήματα.

Ένα σύμπλεγμα 21 κατοικιών, με ιδιωτική πισίνα, κήπο και καλυμένο χώρο στάθμευσης, αλλά και roof garden με θέα τα μαγικά ηλιοβασιλέματα του Πρωταρά, ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική, το design και τις υψηλές κατασκευαστικές προδιαγραφές τους.
Η διαρρύθμιση των κατοικιών έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει άνεση καθώς και ιδιωτικότητα, με minimal  γραμμές, φυσικά υλικά και γήινες αποχρώσεις.

Κατασκευαστικά, έχουν επιλεχθεί τα πιο εκλεπτυσμένα και υψηλής ποιότητας υλικά, ώστε οι κατοικίες να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου lifestyle, είτε μιλάμε για μόνιμη διαμονή είτε για εξοχική κατοικία.

Με μια ματιά:
Κατοικίες 3 ή 4 υπνοδωματίων
Καλυμμένοι χώροι 131 – 199 m²
Μέγεθος οικοπέδου 323 – 549 m²
Roof garden 36 - 53 m²
Διαθέτει ιδιωτική πισίνα
Απόσταση από λιμάνι: 800 μ.
Απόσταση από παραλία: 800 μ.
Απόσταση από αεροδρόμιο: 62 χλμ.
Απόσταση από καταστήματα, εστιατόρια, υπεραγορές: 300 μ.

Ανακάλυψε περισσότερα εδώ

Τα έργα της Giovani Homes
Ο σχεδιασμός των  συγκροτήματων μας έχει επικεντρωθεί  στην εμπειρία των κατοίκων οι οποίοι είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστες σε χώρους φτιαγμένους με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Η αρχιτεκτονικη ενθαρρύνει την σύνδεση της δόμησης με το μεσογειακό τοπίο πάντοτε με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον το οποίο αναπτύσσεται οργανικά σε κάθε νέα γειτονιά που δημιουργείται.

Ευκαιρίες στον Πρωταρά!: Τελευταία Ενημέρωση