ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

SEMELI VILLAS από την GIOVANI HOMES: Εξοχικά με κοσμοπολίτικο αέρα!

Δελτίο Τύπου

Ένα εκπληκτικό συγκρότημα εξοχικών κατοικιών με μεσογειακή αρχιτεκτονική και υψηλή αισθητική είναι η νέα πρόταση της Giovani Homes στην ευρύτερη περιοχή του Πρωταρά. Το έργο Semeli Villas ξεχωρίζει για το στιλ, την άνεση και το design του που αξιοποιεί λιτές αρχιτεκτονικές φόρμες τις οποίες συνδυάζει με μεσογειακές αναφορές τόσο στα υλικά όσο και στη διαμόρφωση των χώρων. Το έργο αντανακλά την υψηλή ποιότητα κι αισθητική της εταιρείας και ο εξωτερικός σχεδιασμός του είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Το εσωτερικό του έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη μέγιστη άνεση για τους ιδιοκτήτες παρέχοντάς τους όλα όσα θα τους επιτρέπουν να ζήσουν την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία. Το έργο αυτό αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν είτε μόνιμη είτε εξοχική κατοικία ή ακόμη και ευκαιρία για επένδυση στην τόσο όμορφη αυτή περιοχή της Κύπρου.

Το Semeli Villas όμως, εκτός από τις γνωστές υψηλές κατασκευαστικές προδιαγραφές που διακρίνουν κάθε έργο της Giovani Homes, κερδίζει τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον των επενδυτών χάρη και σε κάποια άλλα πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά που το τοποθετούν ψηλά στην προτίμηση. Κατ’ αρχήν η τοποθεσία του είναι μια από τις πιο κοσμοπολίτικες της περιοχής. Το έργο βρίσκεται στη δημοφιλή περιοχή Περνέρα η οποία γειτνιάζει με τη νέα Μαρίνα Παραλιμνίου (900 μέτρα απόσταση) περιοχή με σταθερά αυξανόμενη ζήτηση και μικρή διαθεσιμότητα ακινήτων. Παράλληλα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής (400 μέτρα μόνο) από εμπορικά καταστήματα της περιοχής, υπεραγορές, εστιατόρια. Όσον αφορά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του το Semeli Villas αποτελείται από κατοικίες 3 ή 4 υπνοδωματίων με καλυμμένους χώρους από 128-162 τετραγωνικά μέτρα και καλυμμένες βεράντες 15-22 τετραγωνικά μέτρα. Το έργο διαθέτει ιδιωτική πισίνα ενώ η απόσταση από την παραλία είναι 900μ. και από το αεροδρόμιο Λάρνακας 63 χλμ.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Semelli Villas στο https://giovanihomes.ubpages.com/semeli-villas/

Η Giovani Homes είναι μια κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ανταγωνιστική αγορά ακινήτων στην Κύπρο, ξεχωρίζοντας χάρη στην αφοσίωσή της στην ποιότητα και στην έμφαση στην καινοτομία ενώ δημιουργεί ονειρικές κατοικίες από το 1986. Η εταιρεία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εργοδότης στη νοτιοανατολική ακτή της Κύπρου. Έχει παραδώσει με επιτυχία πάνω από 5000 σπίτια ενώ κατασκευάζει αυτή τη στιγμή πάνω από 20 έργα. Στόχος της να προσφέρει ποιοτικές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας στους πελάτες της. Επιπλέον, υποστηρίζει την τοπική κοινότητα για πάνω από 33 χρόνια και διαθέτει προσωπικό από 250 άρτια καταρτισμένα στελέχη. Το πλούσιο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει απαιτητικά έργα κατασκευής και ανακαίνισης πολυτελών ακινήτων. Σύμφωνα με τελευταία έρευνα η εταιρεία κατέχει ένα εντυπωσιακό μερίδιο αγοράς της τάξεως του 14,4% ενώ είναι η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που έλαβε πιστοποιητικά στους ακόλουθους τρεις τομείς: 

ISO 9001 – Ποιότητα 

ISO 14001 – Περιβάλλον 

OHSAS 18001 – Υγεία και Ασφάλεια  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Ευκαιρίες στον Πρωταρά!: Τελευταία Ενημέρωση