ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 01:24
 

Επιστολή Γιούνκερ σε Μέι: «Δειλοί άνθρωποι» οι τρομοκράτες

Την υπόσχεση συμπόρευσης για αντιμετώπιση της τρομοκρατίας στο διεθνές πεδίο, εξέφρασε ο Γιούνκερ

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τον αποτροπιασμό του για τις χθεσινές επιθέσεις, αλλά και την υπόσχεση της συμπόρευσης για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας στο διεθνές πεδίο, εξέφρασε με επιστολή που απέστειλε στην Πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλόντ Γιούνκερ.

Με τη σύντομη επιστολή το ο Πρόεδρος του εκτελεστικού βραχίονα της ΕΕ χαρακτηρίζει τους τρομοκράτες "δειλούς ανθρώπους" και αναμένει πως ο βρετανικός λαός θα δείξει σύντομα ότι τους αψηφά.

Συγκεκριμένα Πρόεδρος Γιούνκερ αναφέρει στην επιστολή του ότι "παρακολούθησα τα γεγονότα που ξεδιπλώθηκαν στο Λονδίνο χτες τη νύχτα με τρόμο. Οι δειλοί άνθρωποι που διέπραξαν αυτές τις επιθέσεις δεν θα υπονομεύσουν την ανθεκτικότητα μας, τη συμπόνια μας ή τις δημοκρατίες μας”.

Γνωρίζω, συνεχίσει, ότι ο λαός του Λονδίνου θα συνεχίσει να τους αψηφά, ακριβώς όπως μας έδειξαν οι άνθρωποι του Μάντσεστερ σύντομα.

“Η Ευρωπαϊκή Ένωση, τα κράτη μέλη της και οι σύμμαχοί της σε όλο τον κόσμο θα σταθούν μαζί τους με αλληλεγγύη. Μαζί θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις αξίες που μας κάνουν ειρηνικές, δημοκρατικές, ανοιχτές και ανεκτικές κοινωνίες. Οι σκέψεις μου τώρα είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους" καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ
X