ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιούνκερ: Φόρος τιμής στους φτωχότερους Έλληνες που υποφέρουν περισσότερο

Ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε πως η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάκαμψη, χαρακτηρίζοντας αισιόδοξες τις προβλέψεις για το 2018

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ο Έλληνας πρωθυπουργός υποδέχθηκε το απόγευμα τον πρόεδρο της Κομισιόν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, για την αναγόρευσή του τελευταίου σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε πως η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάκαμψη, χαρακτηρίζοντας αισιόδοξες τις προβλέψεις για το 2018. Μάλιστα ευχαρίστησε τον κύριο Γιουνκέρ για την έξοδο της χώρας από την διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κομισιόν αναγνώρισε την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας και εξέφρασε την εκτίμησή του για τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας που έχουν υποφέρει πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα είχαν σημειωθεί εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και διαδηλωτών που επιχείρησαν να σπάσουν τις γραμμές των ΜΑΤ και να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Αρκετοί φοιτητές αριστερών παρατάξεων ξεκίνησαν από τη Νομική Σχολή και κατευθύνθηκαν προς τον Λευκό Πύργο όπου ήδη βρίσκονταν αρκετά άτομα που ανταποκρίθηκαν, στο κάλεσμα των συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και της Λαϊκής Ενότητας για διαδήλωση, με κεντρικό σύνθημα «Γιούνκερ-ανεπιθύμητος στην πόλη μας».

Στη συνέχεια περισσότερα από 100 άτομα κατευθύνθηκαν προς το Μέγαρο Μουσικής, όπου όπως σου είπα προσπάθησαν επανειλημμένως να σπάσουν τις γραμμές των ΜΑΤ, χωρίς επιτυχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Follow Europe: Τελευταία Ενημέρωση

X