ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δόξα - Άρης 1-1: Βολική ισοπαλία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας στο Μακάρειο ανάμεσα στη Δόξα και τον Εθνικό. Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Ο Άρης προηγήθηκε με το Μαραγκουδάκη και η Δόξα ισοφάρισε με το Φοφανά.

Στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και καταγράψαμε αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Η Δόξα είχε την κατοχή της μπάλας όμως ο Άρης βρήκε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 23ο λεπτό. Ο Μπόνιφεϊς έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή όμως  ο Νέγκρι έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 27’ η Δόξα απείλησε μια εκτέλεση φάουλ του Λεόν.

Στο 30ο λεπτό ο Μπόνιφεϊς έκανε ένα δυνατό σουτ όμως ο Νέγκρι δήλωσε ξανά παρών και απόκρουσε τη μπάλα. Δυο λεπτά αργότερα ο Πρεντέσκου εξαπόλυσε ένα κεραυνό και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Δόξας. Στο 38’ ο Λεόν σούταρε από το ύψος του πέναλτι όμως η μπάλα έφυγε πολύ ψηλά.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 43ο λεπτό. Ο Μπόνιφεϊς έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Μαραγκουδάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή. Η Δόξα απείλησε ξανά στο 45’ με ένα σουτ του Δημητρίου όμως ο Λοϊζου απόκρουσε τη μπάλα με τα πόδια.

Στο 2ο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις. Η Δόξα απείλησε στο 60ο λεπτό με μια κεφαλιά του Λόπεζ όμως ο Λοΐζου έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 66ο λεπτό με το Φοφανά. Ο Εμάνουελ έκανε τη σέντρα και ο επιθετικός της Δόξας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή. Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δυο ομάδες να συμβιβάζονται στην ισοπαλία.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Δόξα (Λ. Χατζηλούκας): Νέγκρι, Δημητρίου, Περέιρα (78’ Αρέστη), Ρεδόντο (46’ Εμάνουελ), Λόπες, Καρλίτος, Εντμάρ, Λεόν, Φοφάνα, Ενινφούλ, Λεάντρο

Άρης (Κ. Καϊάφας): Λοίζου, Αουρέλιο, Θεοφίλου, Μποργκ, Κυριάκου (78’ Ευσταθίου), Παχίπης, Γκούπερατς. Μαραγκουδάκης, Μπρεντέσκου (85’ Ιερίδης), Μπόνιφεις, Ράνος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Δόξα: Τελευταία Ενημέρωση

Σπουδαίο διπλό για τη Δόξα στο Παραλίμνι, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες της για αποφυγή του υποβιβασμού
24sports.com.cy
 |  ΔΟΞΑ