ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ολυμπιακός - Δόξα 1-1: Ανοικτοί λογαριασμοί...

Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σ’ ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, Ολυμπιακός και Δόξα άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει επαναληπτικού., μένοντας στην ισοπαλία με 1-1.Ουίλσον και Παχίπης τα γκολ του αγώνα.

Αναγνωριστικά άρχισε ο αγώνας στο Μακάρειο με περισσότερο παιχνίδι κέντρου. Η Δόξα προσπαθούσε να επιβάλει τον ρυθμό της χωρίς επιτυχία, ενώ ο Ολυμπιακός κοίταζε πρώτα την μεσοαμυντική του λειτουργία και έπειτα να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους δημιουργήθηκε στο 16’, όταν και το σουτ του Γκόμες έφυγε λίγο έξω από την εστία του Παναγιώτου. Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με την κεφαλιά του Καπαρτή που έφυγε λίγο άουτ μετά από την σέντρα του Σαμάρα. Στη συνέχεια, το παιχνίδι κυμάνθηκε σε πολύ μέτριο ρυθμό και χωρίς τις πολλές ευκαιρίες. Η Δόξα γυρόφερνε στην περιοχή του Ολυμπιακού, κερδίζοντας πολλά κόρνερ, όμως δεν κατάφερνε να μετουσιώσει την υπεροχή της. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έκλεινε καλά τους χώρους και δεν επέτρεπε στην αντίπαλό του να απειλεί την εστία του. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, η υπεροχή της Δόξας καρποφόρησε, όταν ο Ουίλσον Κένεντι σούταρε, ο τερματοφύλακας Παναγιώτου δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, η οποία πέρασε την γραμμή τέρματος και έτσι έγινε το 0-1.

Η επανάληψη άρχισε με την Δόξα να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Ο Ολυμπιακός έχασε μια καλή ευκαιρία στο 55’, όταν ο Χριστοφίδης δεν πρόλαβε την μπάλα μετά το φάουλ του Παχίπη. Ο Παχίπης, όμως, πήρε το αίμα του πίσω στο 57’, όταν με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε. Στη  συνέχεια, η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως να μπορέσει να φτιάξει τις προϋποθέσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός κρατούσε καλά πίσω στην άμυνα. Στο 71’ μια κεφαλιά του Μπραούλιο κατέληξε στα χέρια του Παναγιώτου. Η Δόξα συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει το δεύτερο γκολ, χωρίς όμως την μεγάλη φάση στο ματς. Μέχρι την λήξη του, το ματς δεν είχε να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο και έτσι οι δύο ομάδες άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό.

 Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Παναγιώτου, Σαμάρας (46' Χριστοδούλου), Χριστοφίδης, Πουγιούκκας, Σεραφείμ, Αυλωνίτης, Ασσιώτης, Πεχλιβάνης, Γερολέμου, Καπαρτής (46' Ανδρέου), Παχίπης (67' Τόρες)

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Παουλίνιο, Ρούντι (61' Σάντσες), Κάστρο, Γκόμες, Γουίλσον (67' Μπραούλιο), Εντμάρ, Αρετάς (61' Φοφανά), Λεονάρντο, Ενινφούλ, Γκουλόν

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Δόξα: Τελευταία Ενημέρωση

Σπουδαίο διπλό για τη Δόξα στο Παραλίμνι, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες της για αποφυγή του υποβιβασμού
24sports.com.cy
 |  ΔΟΞΑ