ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δόξα-Καρμιώτισσα 3-0: Τριάρα παραμονής

Αγνώριστη παρουσιάστηκε η Καρμιώτισσα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μια ψυχωμένη Δόξα κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ από το 2ο λεπτό του αγώνα, ενώ στο 44’ διπλασίασε τα τέρματα της και δίκαια πηγαίνει στα αποδυτήρια με το 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 47’ με τον Γκόμες. Δίκαια και καθαρή νίκη για τη Δόξα, ενώ η τριάρα αυτή δίνει καλές και βάσιμες πλέον ελπίδες για παραμονή.

Α’ ημίχρονο

Δυνατά μπήκαν οι δυο ομάδες στον αγώνα. Μόλις στα 17 δευτερόλεπτα η Καρμιώτισσα έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Μπάρμπαρο πέρασε έξω. Η απάντηση της Δόξας ήταν άμεση και μάλιστα ήρθε και το γκολ. Έγινε η κούρσα από τον Παουλίνιο μπήκε στην περιοχή, έγινε το μπέρδεμα και από κοντά ο Φοφανά έγραψε το 1-0. Στο επόμενο λεπτό ο Μπάρμπαρο μπήκε στην περιοχή της Δόξας από πλάγια, έκανε το σουτ, με τον Χατζηφραγκίσκου να διώχνει την μπάλα. Στο 4’ όμως η Δόξα έχασε νέα ευκαιρία, όταν μετά από κόρνερ ο Παουλίνιο μόνος έκανε το σουτ από πολύ κοντά, όμως έστειλε την μπάλα έξω. Η απάντηση της Καρμιώτισσας ήρθε στο 5’ όταν και πάλι ο Χατζηφραγκίσκου έσωσε. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Χαρακτηριστικό πως η επόμενη φάση καταγράφηκε στο 16’, όταν ο Μπραούλιο έκανε την προβολή, όμως ο Λοκόμπε έβαλε το πόδι και σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς το τέρμα. Στο 23’ ο Μπραούλιο βρέθηκε σε πολύ καλή θέση για σουτ, το έκανε και η μπάλα έφυγε μόλις δίπλα από το δοκάρι του Ντραγκόγεβιτς. Δυο λεπτά αργότερα ο Γκόμες από πολύ μακριά έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα όμως να σταματά στο δοκάρι της Καρμιώτισσας. Η Δόξα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου και δίκαια ήταν μπροστά στο σκορ. Στο 33’ όμως η Καρμιώτισσα κέρδισε το φάουλ σε εξαιρετική θέση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπάρμπαρο, όμως η μπάλα σταμάτησε στο τοίχος και έφυγε σε κόρνερ. Στο 35’ η Καρμιώτισσα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από κεφαλιά του Όρντος, ο Ενινφούλ κατάφερε να διώξει πριν το τέρμα. Δυο λεπτά αργότερα ο Σεράν Πόλο έπιασε τη κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Ντραγκόγεβιτς. Στο 41’ ο Φοφανά έκανε το σπριντ, μπήκε στην περιοχή , έδωσε στον Κορομινάς ο οποίος όμως έκανε κακό σουτ και η μπάλα έφυγε έξω. Στο 44’ όμως ο Κορομινάς μπήκε στην περιοχή έκανε το πλασέ, κέρδισε τον Ντραγκόγεβιτς και έγραψε το 2-0. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτο ημιχρόνου.

B’ ημίχρονο

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο η Δόξα. Μόλις στην πρώτη της φάση στο 47’ οι Γκόμες και Κορομινάς συνεργάστηκαν άψογα, με τον πρώτο να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα και το σκορ να γίνεται 3-0. Στο 51’ ο Γκόμες εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ και ο Σεράν Πόλο έπιασε τη δυνατή κεφαλιά, όμως ο Ντραγκόγεβιτς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα ο Όρντος βγήκε μόνος απέναντι από τον Χατζηφραγκίσκου, έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ, όμως ο Παουλίνιο ήρθε για να διώξει σε κόρνερ. Στο 60’ ο Ρεδόνδο έψαξε το τέρμα, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ντραγκόγεβιτς. Ο ρυθμός είχε πραγματικά πέσει και η Δόξα κρατούσε εύκολα το 3-0. Επόμενη φάση καταγράφηκε στο 76’ έπειτα από κακή έξοδο του Χατζηφραγκίσκου, με τη μπάλα να φθάνει στον Αντάμοβιτς που έκανε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε έξω. Ο χρόνος περνούσε και η Δόξα ήταν ολοένα και πιο κοντά στο τρίποντο. Μάλιστα αν μια ομάδα θα μπορούσε να πετύχει τέρμα, αυτή ήταν η Δόξα. Η Καρμιώτισσα πάλευε αλλά της έλειπαν πολλά. Δεν είχε τελική πάσα, ενώ έλειψαν και οι ατομικές ενέργειες. Στο 90’ ήρθε η τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Πάντος έκανε ένα σουτ, όμως η μπάλα έφυγε έξω. Έτσι η Δόξα κατάφερε να πάρει τη τεράστια νίκη.

Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη της Δόξας, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν η «μοναδική» ομάδα στο γήπεδο. Έκανε όλα όσα έπρεπε και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο. Μάλιστα η νίκη αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί και ως νίκη 6 βαθμών.

Ενδεκάδες:

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Παουλίνιο, Σεράν, Λοενάρντο, Ρεδόνδο, Ενινφούλ, Ρούντι, Γκόμες, Κορομίνας, Φοφανά, Μπραούλιο

Καρμιώτισσα: Ντραγκόγεβιτς, Σάλιακας, Ταραλίδης, Λοκόμπε, Γουίλερ, Αρότσα, Μπάρμπαρο, Αντάμοβιτς, Σταύρου, Πόλιανετς, Όρντος

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Δόξα: Τελευταία Ενημέρωση

Σπουδαίο διπλό για τη Δόξα στο Παραλίμνι, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες της για αποφυγή του υποβιβασμού
24sports.com.cy
 |  ΔΟΞΑ