ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

100% Επιχορηγημένο Πρόγραμμα Κατάρτισης για την κυκλική οικονομία

Πρόκειται για 12ωρη εκπαίδευση με διήμερο σεμινάριο σε ομάδα και κατ’ ιδίαν συναντήσεις στο χώρο κάθε επιχείρησης – οργανισμού

Δελτίο Τύπου

Πρόγραμμα κατάρτισης για την ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ επιχορηγεί 100% η Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) του κράτους για συμμετοχή εκπροσώπων ιδιωτικών και ημι-κρατικών οργανισμών! Η έναρξη του θα γίνει με διήμερο σεμινάριο σε ομάδα, με σχετική διεξαγωγή στις 8 και 9 Ιουλίου 2020 στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού (ΕΒΕΛ) στη Λεμεσό μεταξύ 14:00 – 20:30 και τις δύο ημέρες. Το όλο πρόγραμμα αναλαμβάνει η εταιρεία Q NETWORK CONSULTING LTD. του ομίλου παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών CYPRONETWORK σε συνεργασία με τον κο. Παναγιώτη Αλαβέρα, εκπαιδευτή του προγράμματος.

Πρόκειται για 12ωρη εκπαίδευση με διήμερο σεμινάριο σε ομάδα και κατ’ ιδίαν συναντήσεις στο χώρο κάθε επιχείρησης – οργανισμού ξεχωριστά για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διάρκειας έξι (6) ωρών από τον κο. Αλαβέρα. Στα πλαίσια παροχής του προγράμματος, η Q NETWORK CONSULTING LTD. με τον κο. Αλαβέρα, προσφέρουν επιπρόσθετα: Πιστοποιητικό παρακολούθησης και διερεύνηση χρηματοδότησης δράσεων Κυκλικής Οικονομίας.

Δεδομένης της τεράστιας σημασίας του θέματος για τη χώρα μας, η ΑνΑΔ έχει εγκρίνει το σχετικό πρόγραμμα ως Ζωτικής Σημασίας, γεγονός με το οποίο εξυπακούεται η πλήρης επιχορήγηση του (εξαιρουμένου του Φ.Π.Α., το οποίο αφού επιστρέφεται, το πραγματικό κόστος ανά συμμετοχή είναι €0). Το πρόγραμμα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για κάθε συμμετέχοντα αλλά και για τους οργανισμούς που εκπροσωπούν και εμπίπτει στα πλαίσια προαγωγής των σύγχρονων εξελίξεων λαμβάνοντας υπόψη ότι η ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ είναι το οικονομικό μοντέλο του μέλλοντος ενώ οι κύριοι στόχοι του, συνάδουν με την ευρύτερη στρατηγική του Υπουργείου για τη Διαχείριση Αποβλήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και δηλώσεις συμμετοχής: Έλενα Μιχαηλίδη, marketing@cypronetwork.com, 25690000.

Δείτε ΕΔΩ την φόρμα συμμετοχής

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση