ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Ο Μπουνόζα γίνεται...εξτρέμ

Η αποθεραπεία του Βόσνιου εξελίσσεται πολύ καλά

Προτεραιότητα στην ΑΕΛ φαίνεται να είναι η απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού, με το σενάριο απόκτησης κεντρικού αμυντικού να μοιάζει απομακρυσμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπουνόζα αναμένεται να επιστρέψει νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις, αφού η αποθεραπεία του Βόσνιου αμυντικού εξελίσσεται πολύ καλά. Με δεδομένο αυτό, στην ΑΕΛ δεν προτίθενται να προχωρήσουν σε απόκτηση στόπερ.

Χαρακτηριστικές είναι, μάλιστα, οι χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Ανδρέα Σοφοκλέους, που μεταξύ άλλων είπε ότι θα κάνουν υπομονή με την υπόθεση Μπουνόζα. Επίσης ο πρόεδρος των «γαλαζοκιτρίνων» πρόσθεσε ότι οι μεταγραφές του Ιανουαρίου αποτελούν κίνδυνο.

Σκέψεις γίνονται για επιθετική ενίσχυση και κυρίως για ακραίο επιθετικό, που θα κινείται και στα δύο φτερά. Απομακρυσμένο αλλά όχι ανέφικτο, είναι το σενάριο να προχωρήσουν και σε δεύτερη κίνηση με επιθετικό κορυφής.

Βέβαια για να αποκτηθεί επιθετικός, θα πρέπει να βρεθεί κάτι καλύτερο από εκείνους που πλαισιώνουν τη συγκεκριμένη θέση στο «γαλαζοκίτρινο» ρόστερ.

Αυτό που ουσιαστικά βγαίνει προς τα έξω είναι το ότι διοίκηση και προπονητής δεν θέλουν να χαλάσουν το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δεν είναι τόσο η ήττα όσο η κατάσταση των Φραντζή και Μπεραχίνο που αποχώρησαν με πρόβλημα
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ
Οι γαλαζοκίτρινοι διαθέτουν τρεις επιθετικούς, οι οποίοι όμως δεν… φημίζονται για την ευκολία να βρίσκουν δίκτυα
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ