ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μετεγγραφές στην Ιατρ. Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου για την περίοδο 2017-2018

Η Ιατρική Σχολή θα προσφέρει για το νέο ακαδημαϊκό έτος 7 θέσεις για μετεγγραφή στο 2ο έτος σπουδών και 3 θέσεις για μετεγγραφή στο 4ο

Newsroom K

Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου, ανακοίνωσε ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων για εξωτερικές μετεγγραφές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου αρχίζoυν από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017, για έναρξη φοίτησης το Χειμερινό Εξάμηνο 2017-18 (Σεπτέμβριος 2017).

Η Ιατρική Σχολή θα προσφέρει για το νέο ακαδημαϊκό έτος 7 θέσεις για μετεγγραφή στο 2ο έτος σπουδών και 3 θέσεις για μετεγγραφή στο 4ο έτος σπουδών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν το έντυπο αίτησης και όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα κριτήρια εισδοχής μέσω της διαδικασίας εξωτερικών μετεγγραφών από το Γραφείο Εξυπηρέτησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, στο Κτίριο Συμβουλίου – Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης (ισόγειο) στην Πανεπιστημιούπολη ή από την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας.

Οι αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά/ βεβαιώσεις πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας από Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017.

Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται από τις 8:00πμ μέχρι και τις 1:30μμ: Στο Γραφείο 1, της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας ή μπορούν να σταλούν ταχυδρομικώς (με σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι και την 14η Ιουλίου 2017) στη διεύθυνση Πανεπιστήμιο Κύπρου, Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, 2109 Αγλαντζιά, Τ.Θ. 20537, 1678 Λευκωσία, Κύπρος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X