ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ακτιβίστρια εισέβαλε στο show του Louis Vuitton στο Παρίσι

Τη γυναίκα ακινητοποίησαν άντρες της ασφάλειας

must.com.cy

ΤΗΣ ΡΙΑΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, πραγματοποιήθηκε χθες 5 Οκτωβρίου το show του οίκου Lοuis Vuitton, με την προσοχή μας ωστόσο να αποσπάτε για μερικά λεπτά από τα ρούχα και να στρέφεται σε μια ακτιβίστρια που εισέβαλε στην πασαρέλα.

Η γυναίκα μπούκαρε λοιπόν στην πασαρέλα και περπάτησε ανάμεσα στα μοντέλα, κρατώντας ένα μεγάλο πανό, με το οποίο έστελνε ένα μήνυμα κατά της υπερκατανάλωσης στον πλανήτη.

Πιο συγκεκριμένα, το πανό που κρατούσε έγραφε: «Υπερκατανάλωση= Αφανισμός», το οποίο μάλιστα έφερε το λογότυπο της οργάνωσης Amis de la Terre France και της Extinction Rebellion.

Όπως ήταν αναμενόμενο, άντρες της ασφάλειας ακινητοποίησαν τη γυναίκα, απομακρύνοντάς την από το διάδρομο, όπου τα μοντέλα συνέχισαν να περπατούν σαν να μη συνέβη τίποτα. Η ακτιβίστρια ωστόσο έγινε viral, με τα ΜΜΕ να σκορπούν παντού φωτογραφίες και βίντεο από το εν λόγω συμβάν.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Business of Fashion (@bof)

 

Nα σημειωθεί επίσης, ότι μετά τη γυναίκα που περπάτησε στην πασαρέλα, ακόμα ένας άντρας προσπάθησε να ακολουθήσει τα βήματά, της, κρατώντας επίσης ένα πανό. Ωστόσο, απομακρύνθηκε έγκαιρα από το catwalk.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@dailyfashion_news)

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση