ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τέλος η καραντίνα για το Μόρφου - Αναλαμβάνει ξανά καθήκοντα

Ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του ο Μητροπολίτης Μόρφου από την νόσο του κορωνοϊού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του ο Μητροπολίτης Μόρφου από την νόσο του κορωνοϊού, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Μόρφου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Μητροπολίτης είχε ήπια συμπτώματα του ιού και έχει λήξη επίσης, η προβλεπόμενη περίοδος αυτοπεριορισμού του.

Ο Μητροπολίτης ευχαριστεί όσους του συμπαραστάθηκαν κατά την διάρκεια της θεραπείας του, αναφέρει η ανακοίνωση. Ευχαριστεί επίσης, το θεράποντα γιατρό Χρίστο Φουτά, παθολόγο στο νοσοκομείο της Ευρύχου, τους συμβούλους γιατρούς του δρ. Ἐλπιδηφόρο Σωτηριάδη, Αναπληρωτή Καθηγητή Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας (Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου) και δρ. Ανδρέα Καλλή, ειδικό παθολόγο (Απολλώνειο Νοσοκομείο Λευκωσίας), για την πρόθυμη και αφιλοκερδή γνωμάτευσή τους, καθώς και τη μόνιμη νοσηλεύτρια της Μητροπόλεως Μόρφου και Διευθύντρια του Πολυδυνάμου Κέντρου «Ἡ Σολέα» κα Σοφία Μαλτά.

Μάλιστα, ο Μητροπολίτης Μόρφου, θα αρχίσει ξανά τα καθήκοντα του από την Δευτέρα 30/08, στην αγρυπνία προς τιμή του μεγαλομάρτυρά Μάμαντος ιερό ναό του Αγίου Αὐξιβίου Α´ Ἐπισκόπου Σόλων στην κοινότητα του Αστρομερήτη, την Τετάρτη (01/09).

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται ωστόσο, ότι ο Μητροπολίτης θα περιορίσει το πρόγραμμα του μέχρι το τέλος του έτους, για χάριν της ησυχίας και της προσευχής. Στην ανακοίνωση επισυνάπτεται και προσωπικό μήνυμα του Μητροπολίτη:

«Εὐχαριστῶ τὸν Τριαδικὸν Θεὸν σὺν πᾶσι τοῖς ἁγίοις, ἐξαιρέτως δὲ τὴν Κοσμοσώτειραν Ὑπερευλογημένην Δέσποιναν ἡμῶν Θεοτόκον, διότι εἰσήκουσαν τὴν προσευχήν μας νὰ μᾶς δώσουν ταπείνωσιν ἐν ἀσθενείᾳ, παρὰ ἀλαζονείαν ἐν ὑγείᾳ. ‘‘Ἠσθενήσαμεν καὶ ἰδοῦ νῦν ζῶμεν’’».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση