ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:41
 

Αναστασιάδης: Να καταθέσουν τις φορολογικές δηλώσεις οι γιατροί

Δεν έδωσαν όρκο στον Ιπποκράτη μόνο για να πλουτίσουν αλλά για να προσφέρουν και υπηρεσίες λέει ο Πρόεδρος

Newsroom K

Την ίδια ώρα που η παιδιατρική εταιρεία και στην ουσία οι παιδίατροι δηλώνουν την πρόθεσή τους να μη συμμετέχουν στο γενικό σύστημα υγείας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ρίχνει το γάντι και καλεί όλους να προχωρήσουν στην κατάθεση της φορολογικής τους δήλωσης.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο OMEGA TV, οι γιατροί φαίνεται να μην έχουν τύχει πλήρους ενημέρωσης πέραν από την ηγεσία τους και θέτουν αυτούς του όρους επειδή έχουν άλλοι αντίληψη. Όπως είπε, ανά πενταετία, όπου υπάρχουν προβλήματα θα αξιολογούνται και θα αντιμετωπίζονται ανάλογα.

Δηκτική ήταν και η τοποθέτησή του στη συνέντευξη που είχε στους Μιχάλη Παυλίδη και Μάριο Παπαηλία για τον όρκο του Ιπποκράτη. Όπως είπε θα πρέπει πάνω από όλα να θέσουμε το κοινωνικό καλό και στη συνέχεια την καλή αμοιβή του επιστήμονα. «Ουδείς το αμφισβητεί» συμπλήρωσε «εξου και οι προτάσεις της κυβέρνησης είναι γενναιόδωρες προς τους γιατρούς».

«Οι υπερβολές» συνέχισε «και τα όσα ακούω, έχω την εντύπωση που θα πρέπει να προσγειώσουμε όσους έδωσαν όρκο στον Ιπποκράτη γιατί δεν τον έδωσαν μόνο για να πλουτίσουν αλλά για να προσφέρουν υπηρεσίες» κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X