ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Απάντηση γ.γ ΑΚΕΛ για το τ/κ εξοχικό στις Αρόδες (βίντεο, φωτος)

Ξενάγηση μετά τις φήμες που ακολούθησαν των καταγγελιών Φαίδωνος

Του Απόστολου Τομαρά

Του Απόστολου Τομαρά

tomarasa@kathimerini.com.cy

Εν μέσω περιρρέουσας ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε μετά τις καταγγελίες Φαίδωνος, για εμπλοκή δυο πολιτικών αρχηγών σε υποθέσεις χρηματισμού και φοροδιαφυγής, ο γ.γ του ΑΚΕΛ έδωσε την δική του απάντηση στις φήμες που ακολούθησαν για τον ίδιο και ένα τ/κ σπίτι στις Αρόδες το οποίο χρησιμοποιεί ως εξοχική κατοικία. Ο γ.γ του ΑΚΕΛ προσκάλεσε δημοσιογράφους στις Αρόδες το Σάββατο το πρωί για να τους ξεναγήσει στην εξοχική του κατοικία που οι φήμες ήθελαν να είναι αξία χιλιάδων ευρώ και με πισίνα.

Το τ/κ σπίτι, εξοχικό του κ. Κυπριανού βρίσκεται στις Πάνω Αρόδες και δεν ανταποκρίνεται στις περιγραφές που είχαν γίνει τις προηγούμενες μέρες. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μικρό σε έκταση, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οίκημα με ένα υπνοδωμάτιο ένα καθιστικό και τουαλέτα η οποία μέχρι πέρυσι όπως μας είπε ο κ. Κυπριανού ήταν εξωτερική. Η διαμόρφωση της οικίας φαίνεται στο βίντεο της ξενάγησης που μας έκανε ο γ.γ του ΑΚΕΛ. Επιπλέον σε διπλανό χώρο έχει τοποθετηθεί και ένα λυόμενο για τις ανάγκες της φρουράς του κ. Κυπριανού.

Οι σκιές δύσκολα φεύγουν

Αποφεύγοντας να κάνει εκτενείς αναφορές για τα όσα ακολούθησαν των καταγγελιών Φαίδωνος, ο κ. Κυπριανού έκανε έκκληση για πιο υπεύθυνη στάση σε τέτοιες περιπτώσεις. «Ο σωστός τρόπος είναι τα καταθέτει στις αρμόδιες αρχές, να διερευνούνται και αν προκύπτει οτιδήποτε να γνωστοποιείται. Διαφορετικά ρίχνουμε σκιές πάνω σε πρόσωπα και στη συνέχεια αντιλαμβάνεστε είναι δύσκολο να φύγουν».

Ερωτηθείς από τη «Κ» αν θεωρεί ότι οι καταγγελίες Φαίδωνος τον φωτογράφιζαν, ο κ Κυπριανού απάντησε πως η ανάγκη για τη σημερινή ξενάγηση προέκυψε από ψιθύρους που κυκλοφόρησαν. «Δεν ξέρω ποιος ξεκίνησε την κυκλοφορία αυτών των ονομάτων, για αυτό ένοιωσα την ανάγκη για το τι ακριβώς υπάρχει για να ξέρετε το κατά πόσο έχω ένα εξοχικό των 3 εκατ. ευρώ με πισίνες κ.λ.π. Νομίζω έχετε δει, δεν θέλω να πω περισσότερα».

Για την οικία, μας είπε ότι το σπίτι ήταν υπό κατάρρευση και πριν από 20 χρόνια η τότε κυβέρνηση για να τα συντηρήσει τα έδινε σε πρόσφυγες και μη, παρόλο που όπως είπε η μητέρα του έχει περιουσία στα κατεχόμενα. «Προηγουμένως το είχε κάποιος άλλους, ουσιαστικά το αγοράσαμε αλλάξαμε και τα συμβόλαια. Με τα έξοδα που κάναμε πρέπει να μας έχει κοστίσει συνολικά 15 χιλιάδες ευρώ. Είναι τα έξοδα που κάναμε τα τελευταία 20 χρόνια».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Απόστολου Τομαρά

Σχόλια αναγνωστών

Εξαπλάσια απ' ό,τι θεωρείτο προηγουμένως η ηλικία του Νείλου

«Ας μην ξεχνούμε ότι το όνομα του ποταμού Νείλος είναι καθαρά αρχαίο Ελληνικό από το γιο του Κόδρου, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:26

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Ο Νουρής σαν βουλευτής πιέζει για ικανοποιήσεις συμφερόντων και «πολεοδομικές χαλαρώσεις» όπως με το ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  10:43

Λευκωσία για πενταμερή: Η Τουρκία δεν φαίνεται πρόθυμη να συμμετέχει πριν της «εκλογές»

«"Η Τουρκία δεν φαίνεται διατεθειμένη να συμμετάσχει σε μια πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό" - Κάποιος ...»
ΑΚΑ  |  10:09

#PoliticsBlog Ο κατατρεγμένος Τζο στη μεγάλη αγκαλιά του Μακαριότατου

«Ευτυχώς που παρατήσατε τις αναλύσεις για την healthy σας και τις κατηγορίες για τον Άντρο! Για αλλαγή ...»
Yiannos  |  12:24

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X