ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην φυλακή μέχρι την δίκη Μαυρομιχάλης – Ρούντολφ

Αντιμετωπίζουν δύο κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον του Παναγιώτη Παναγιώτου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στις Κεντρικές Φυλακές θα παραμείνουν μέχρι την εκδίκαση της δίκης ο Αλέξης Μαυρομιχάλης και ο Dudi Rudolf, οι οποίοι παρουσιάστηκαν την Παρασκευή ενώπιον του κακουργιοδικείου Λευκωσίας για την υπόθεση απόπειρα φόνου εναντίον του Παναγιώτη Παναγιώτου.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη (05/03) οδηγήθηκαν ξανά ενώπιον του δικαστηρίου όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες, τις οποίες όμως δεν παραδέχθηκαν. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν Μαυρομιχάλης και Ρούντολφ είναι αυτή της συνωμοσίας για φόνο, της απόπειρας φόνου, της παράνομης κατοχή πυροβόλου όπλου και της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Την Πέμπτη (5/3) σε μια χρονοβόρα διαδικασία, οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο κατηγορούμενων, Άντρος Πελεκάνος (Μαυρομιχάλης) και Αντώνης Δημητρίου (Ρούντολφ) αγόρευσαν ώστε να πείσουν το δικαστήριο να αφεθούν ελεύθεροι οι πελάτες τους.

Κοινό σημείο αναφοράς των δύο δικηγόρων, ήταν η αμφισβήτηση των καταθέσεων του Παναγιώτη Παναγιώτου άλλως Γλύκας, με τις οποίες εμπλέκει τους δύο κατηγορούμενους στην απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε εναντίον του το 2017. Επίσης, κάλεσαν το δικαστήριο να στείλει μηνύματα και να μην στερήσει την ελευθερία των πελατών τους, την, αφού όπως υποστήριξαν πίσω από την βασική μαρτυρία της υπόθεσης, κρύβονται αλλότρια κίνητρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση