ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Britney Spears: Η αλλαγή στην καριέρα της και η σπάνια εμφάνιση των γιων της

Το νέο ξεκίνημα που θέλει να κάνει η σταρ

must.com.cy

Λαμβάνοντας υπόψιν πως η μουσική της καριέρα δεν βρίσκεται πλέον στο απόγειό της, η Britney Spears εξέφρασε το ενδιαφέρον της και για τον κινηματογράφο.

«Έψαχνα στον υπολογιστή μου και έβλεπα μερικά από τα τραγούδια μου που δεν έχουν κυκλοφορήσει ως singles. Έπεσα πάνω σε ένα τραγούδι και μου φάνηκε ότι είναι πολύ ωραίο, παρόλο που ξέχασα τι λέω στο τέλος. Το ωραίο είναι ότι το πρόσθεσα την τελευταία στιγμή επειδή ήθελα ένα "Ray of Light "@madonna breakdown. Λοιπόν, θα μπορούσα να ορκιστώ ότι έλεγα "απλά τρώω το μέλι μου" αλλά θυμήθηκα ότι στην πραγματικότητα είναι "απλά συνεχίζω να τρέχω"», δήλωσε η ίδια.
Έπειτα η σταρ πρόσθεσε: «Μια μικρή ιδέα... Το σίγουρο είναι ότι πειραματίζομαι με το τι μπορώ να κάνω. Ξέρετε, σε ένα στούντιο στο σπίτι χωρίς φώτα και ένα κινητό που το έχω τέσσερα χρόνια. Έφτιαξα αυτό το βίντεο σε δύο ώρες. Το επεξεργάστηκα όλο. Ξέρω ότι μερικά βίντεο μπορούν να γίνουν σε μια ή δύο μέρες.Το Phone Booth φτιάχτηκε σε δέκα μέρες. Ξέρω την πρόκληση του να περιμένω κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος. Νιώθω σαν να ήμουν εγκλωβισμένο ζώο για τη μισή μου ζωή. Γι 'αυτό ακριβώς επιλέγω να κατευθύνω τον εαυτό μου... Κάνω το μακιγιάζ μου, παράγω τον εαυτό μου, ντύνομαι, φτιάχνω μουσική μόνη μου, ταΐζω τον εαυτό μου και τραβάω βίντεο και φωτογραφίες μόνη μου.

Και τώρα σκέφτομαι να σκηνοθετήσω μια ταινία παρόμοια με το KILL BILL... λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι το ΚΙΤΡΙΝΟ ήταν πάντα το αγαπημένο μου χρώμα, νομίζετε ότι μπορεί να αλλάξει στο κόκκινο; Ακατάστατη επεξεργασία; Λοιπόν, τι περιμένετε από μια γυναίκα που τα χέρια της είναι μικρότερα από αυτά ενός 12χρονου;» και με αυτόν τον τρόπο αποκάλυψε την επιθυμία της να μπει στην βιομηχανία του Hollywood.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

 

Και ενώ η σταρ αποκαλύπτει τη νέα της επιθυμία, τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφορεί μια εικόνα των δύο της γιων, οι οποίοι όπως είδαμε, έχουν μεγαλώσει πολύ. Ο Jayden James και ο Sean Preston πέρασαν το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα τους, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Movision Entertainment, Eddie Morales, απαθανάτισε τις στιγμές!« Σε περιόδους θλίψης το να έχεις οικογένεια κάνει τη ζωή να αξίζει», έγραψε ο Morales στην ανάρτησή του και πόζαρε με τους ανιψιούς του, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο καλός πατέρας είναι ο Kevin Fenderline.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση