ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΚΟ για Pandora Papers: Το όνομα του Προέδρου φιγουράρει στις κύριες ειδήσεις διεθνών ΜΜΕ

Το διεθνές ρεζίλεμα της Κύπρου συνεχίζεται

ΚΥΠΕ

«Το πλήγμα κατά της αξιοπιστίας της Κύπρου καθίσταται ολοένα και πιο βαρύ καθώς η χώρα μας εξακολουθεί να συμπεριλαμβάνεται σε σχεδόν κάθε διεθνές σκάνδαλο που αποκαλύπτεται τα τελευταία χρόνια για αθέμιτο πλουτισμό, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΔΗΚΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή:

Δυστυχώς ούτε από τα Pandora Papers, λείπει το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του πρώην δικηγορικού του γραφείου, που φιγουράρει στις κύριες ειδήσεις διεθνών και έγκριτων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όπως το CNN, το BBC και η Guardian.

To διεθνές ρεζίλεμα της Κύπρου συνεχίζεται αμείωτο την ώρα που ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, φαίνεται να νίπτει και αυτή τη φορά τας χείρας, πέφτοντας όμως σε αντιφάσεις.

Σύμφωνα με την Guardian ο ΠτΔ ανέφερε ότι από το δικηγορικό του γραφείο έφυγε το 1997. Ενώ σε περσινή του αναφορά έλεγε ότι μέχρι το 2013 ήταν δικηγόρος.

Ο Πρόεδρος οφείλει να δώσει σαφείς απαντήσεις στον κυπριακό λαό και να απολογηθεί, πρωτίστως γιατί μετά από 9 σχεδόν χρόνια διακυβέρνησης δεν κατάφερε να αποκαταστήσει τη φήμη της χώρας μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση