ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ellen DeGeneres: «Έκανα έναν εργαζόμενο στο σόου να κλάψει και αισθάνθηκα ωραία»

Ένα παλιό tweet της Ellen DeGeneres γίνεται viral

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το τελευταίο διάστημα οι αποκαλύψεις για την Ellen DeGeneres που έρχονται στην επιφάνεια προκαλούν σοκ και μάλλον πείθουν πως η παρουσιάστρια, δεν είναι τόσο ευγενική όσο νομίζουμε. Η ίδια μάλιστα, χαρακτηρίζεται από πρώην συναδέλφους της "ως ο πιο κακός άνθρωπος στον κόσμο", ενώ μέρα με την μέρα χάνει την δημοτικότητά της μετά της κατηγορίες από πρώην εργαζόμενους που θέλουν το περιβάλλον πίσω από τις κάμερες να είναι αρκετά τοξικό και πολλές φορές ρατσιστικό.

Πρόσφατα μάλιστα ήρθε στην επιφάνεια ένα παλιό της tweet και έγινε viral... αφού αποδεικνύει πως μάλλον η κακία είναι στο αίμα της. Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη παρουσιάστρια το 2009 είχε γράψει: "Έκανα έναν από τους υπαλλήλους μου να κλαίει σαν μωρό στη σημερινή εκπομπή. Ειλικρινά, ένιωσα καλά".

 

Για να είμαστε όμως αντικειμενικοί και να μην δημιουργούμε παρερμηνείες, σύμφωνα με το Page Six και μια πηγή από το κοντινό της περιβάλλον, το tweet έγινε στην πραγματικότητα για μια χαρούμενη στιγμή κατά την οποία η DeGeneres έκανε έκπληξη σε μία υπάλληλο που ονομάζεται Jeannie Klisiewic με μια κρουαζιέρα. Η Ellen ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει θέση για το συμβάν.

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση