ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ένας James Bond ψηφίζει τον διάδοχό του «007»

Και συμφωνεί με τον περισσότερο κόσμο

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί όσον αφορά στο ποιος θα διαδεχθεί τον Daniel Craig στις επόμενες ταινίες του James Bond παρόλο που η τελευταία του ταινία, το ''No Time To Die'' δεν έχει καταφέρει ακόμα να κυκλοφορήσει λόγω του κορωνοϊού. Οι συζητήσεις όμως δεν σταματούν, τα δημοσιεύματα ''παίρνουν φωτιά'' και τα στοιχήματα παίζουν με μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου αλλά και με ανερχόμενα αστέρια ανάμεσα τους και οι Idris Elba, Tom Hardy, Regé-Jean Page και Richard Madden.

Ένας πρώην... πράκτορας 007 απαντά για το ποιος θα ήθελε να διαδεχθεί τον Craig και μάλλον η άποψή του συνάδει με αυτή του περισσότερου κόσμου. Ο Pierce Brosnan υποδύθηκε τον James Bond σε 4 ταινίες από το 1995 μέχρι το 2002 και δάνισε την φωνή του σε πολλά βίντεο παιχνίδια με πρωταγωνιστή τον 007.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό People, χαρακτήρισε τον Elba ως ''καταπληκτική επιλογή'', λέγοντας ''Ο Idris έχει μια τόσο δυναμική παρουσία και μια υπέροχη ένταση φωνής. Θα ήταν καταπληκτικός. Υπάρχει και ο Tom Hardy επίσης. Ο Tom μποεί να κάνει τα πάντα, και οι δύο μπορούν. Και νομίζω πως ο Daniel άφησε ένα τόσο ανεξίτηλο σημάδι, μπορούν να προχωρήσουν με πολλούς τρόπους. Αλλά ξέρω ό,τι ξέρετε κι εσείς. Δεν υπάρχει άλλο franchise όπως ο Bond''.

Να σημειωθεί πως από τότε που ο Craig ανακοίνωσε την αποχώρησή του franchise, ο κόσμος στα social media ''ψηφίζει'' Idris Elba και Tom Hardy φανατικά, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση για τον επόμενο Bond.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση