ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Amanda Gorman είναι η πρώτη ποιήτρια στο εξώφυλλο της Vogue

Το όμορφο εξώφυλλο και το απολαυστικό βίντεο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Προκάλεσε αίσθηση κατά την ορκωμοσία του Joe Biden και από τότε το ενδιαφέρον για το πρόσωπό της όλο και μεγαλώνει. Μεγάλη απόδειξη πως τώρα γίνεται η πρώτη ποιήτρια στο εξώφυλλο της Αμερικανικής Vogue.

H 23χρονη απόφοιτος του Harvard πόζαρε στον φακό της Annie Leibovitz για το τεύχος Μαϊου της Αμερικανικής Vogue. Για το εξώφυλλο, φοράει μια κουβέρτα Louis Vuitton φορεμένη σαν φόρεμα, συνδυασμένη με μια χρυσή, επιβλητική ζώνη. Το ρούχο είναι εμπνευσμένο από Αφρικανικά υφάσματα, και σχεδιάστηκε από τον Virgil Abloh, τον πρώτο μαύρο καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

H Gorman, μάλιστα, ανέβασε μέσω της Vogue ένα βίντεο όπου βλέπει για πρώτη φορά το τεύχος, παρέα με την μαμά της, και είναι πραγματικά απολαυστικό.

Σχεδόν αμέσως μετά την απαγγελία του ποιήματος ''The Hill We Climb'' στην ορκωμοσία, έκλεισε συμβόλαιο με το IMG models, εμφανίστηκε στο τεύχος Φεβρουαρίου του ΤΙΜΕ και έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις προωθώντας τη δουλειά της. Τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει δύο βιβλία, μια ποιητική συλλογή και ένα παιδικό βιβλίο, το οποίο είναι ήδη στα best sellers του Amazon.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση