ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η δράση του Jeffrey Epstein σε ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ

Στις 27 Μαϊου, το Netflix ετοιμάζεται να λανσάρει μια μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων με τίτλο «Jeffrey Epstein: Filthy Rich»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στις 27 Μαϊου, το Netflix ετοιμάζεται να λανσάρει μια μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων με τίτλο ''Jeffrey Epstein: Filthy Rich'' κι αν γνωρίζεις την ιστορία του Epstein ξέρεις ήδη με τι θα σχετίζεται.

Η ιστορία του πάει πίσω δεκαετίες και καλύπτει πολλές κατηγορίες εναντίον του που αφορούσαν εμπόριο ανήλικων κοριτσιών και σεξουαλικές κακοποιήσεις. Ο εκατομμυριούχος απέφευγε τις μακροχρόνιες ποινές χρησιμοποιώντας τις διασυνδέσεις του με ανθρώπους όπως ο πρίγκιπας Andrew και ο Donald Trump. Συνελλήφθη πριν δέκα χρόνια και σ' αυτό επικεντρώνεται το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ. Όταν τα θύματά του άρχισαν να μιλούν, οι κατηγορίες αυξάνονταν αλλά, σύμφωνα με την The New York Times, είχε συμφωνία με τις Αρχές που τον απάλλασε από κάθε είδους δικαστική καταδίκη.

Τον Ιούλιο του 2019 συνελλήφθη ξανά, για εμπόριο γυναικών στο Μανχάταν μέχρι που τον Νοέμβριο βρέθηκε κρεμμασμένος στο κελί του και παρόλο που, επίσημα, θεωρείται αυτοκτονία, πολλοι πιστεύουν πως δολοφονήθηκε λογω των πολλών μυστικών που ήξερε για μέλη της ελίτ σε όλο τον κόσμο. Το ''Filthy Rich'' θα επικεντρώνεται στη ζωή και στον θάνατό του, δίνοντας βήμα στα θύματά του να μιλήσουν για την εμπειρία τους, να ενημερώσουν τον κόσμο σε ό,τι αφορά τη δικαιοσύνη και το πώς τα χρήματα και η δύναμη του Epstein χρησιμοποιήθηαν εναντίον τους.

Δείτε το τρέιλερ.

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Τη γνωρίζουμε καλύτερα μέσα από εφτά ερωτήσεις που αφορούν τα πάντα πίσω από την αρχή μιας πολλά υποσχόμενης μουσικής πορείας

Μια πρώτη γνωριμία με την Táltsie

Ένα από τα νέα πρόσωπα της indie μουσικής της Κύπρου μάς βάζει στον κόσμο της, στο παρασκήνιο, το παρόν και το μέλλον της ...
must.com.cy
 |  SHOWBIZ