ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Κύπρια καλλιτέχνις που «έντυσε» έναν οίκο στο Milan Fashion week

H Ελεάνα Χρυσάνθου ομόρφυνε τις δημιουργίες του Philosophy di Lorenzo Serafini

must.com.cy

ΤΗΣ ΡΙΑΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Τις τελευταίες μέρες, όλος ο κόσμος της μόδας είχε στραμμένη την προσοχή του στο Μιλάνο, με τους Ιταλούς σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις εντυπωσιακές τους συλλογές, τη μια μετά την άλλη, προϊδεάζοντάς μας για το τι θα φορεθεί την επόμενη σεζόν.

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, είδαμε τα πάντα. Από συνεργασίες ανάμεσα σε ανταγωνιστικά brands όπως αυτή του οίκου Fendi και Versace, μέχρι και boho details, patchwork λεπτομέρειες, και δημιουργίες έντονα εμπνευσμένες από τη δεκαετία του 2000.

Μια συλλογή ωστόσο που μάς τράβηξε ιδιαιτέρα το ενδιαφέρον, είναι αυτή του οίκου Philosophy di Lorenzo Serafini, και ο λόγος είναι οι hand painted λεπτομέρειες που διακοσμούσαν ορισμένες από τις δημιουργίες του, τις οποίες επιμελήθηκε μια Κύπρια καλλιτέχνις.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @sketchingcy

 

Ο λόγος για την Ελεάνα Χρυσάνθου, τη γυναίκα πίσω από το Sketching Cyprus στο Instagram, όπου με κάθε της ανάρτηση μοιράζεται κάτι μοναδικό με τους 16 χιλιάδες followers της. Σε συνδυασμό με το ταλέντο της στην τέχνη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά της, η Ελεάνα κατάφερε επίσης να γίνει featured στον λογαριασμό του Instagram... στο Instagram!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @sketchingcy

 

Όσον αφορά την συλλογή που προαναφέραμε, η Ελεάνα ομόρφυνε τις δημιουργίες του οίκου με τις μοναδικές της ζωγραφιές, δημιουργώντας μικρά λουλούδια και φλοράλ patterns, κυρίως πάνω σε δερμάτινα pieces, δίνοντας περισσότερο έμφαση στη boho διάθεση του collection.

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση