ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η νέα συμφωνία των Sussexes με το Spotify

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ετοιμάζουν το πρώτο τους podcast

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Όπως μάλλον θα έχετε παρατηρήσει, το τελευταίο διάστημα το podcast εισέρχεται με επιτυχία στην καθημερινότητα των ακροατών και μέρα με την μέρα αποκτά ολοένα και περισσότερο έδαφος - τουλάχιστον στην Αμερική. Αναγνωρίζοντας την δύναμή του, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry πρόκειται να αναλάβουν σύντομα την παραγωγή και την παρουσίαση σειράς podcast για την υπηρεσία streaming της Spotify.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, οι Sussexes μέσω της Archewell Audio θα προβάλλει "πολλαπλές οπτικές και φωνές". Παράλληλα, το ζευγάρι, ετοιμάζει την παραγωγή ενός προγράμματος που «θα ανεβάζει τη διάθεση και θα διασκεδάζει τους ακροατές σε ολόκληρο τον κόσμο» - εγχείρημα που ανακοίνωσε επίσημα το Spotify.

Να σημειώσουμε πως αναφερόμενοι στην προσπάθειά τους, η Meghan και ο Harry δήλωσαν: «Το 2020 μάς έφερε τόσες προκλήσεις που τώρα μάλλον είναι η σημαντικότερη στιγμή για να το κάνουμε. Να ακούσουμε πραγματικά ο ένας τον άλλον και να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν ώστε να θυμηθούμε πόσο πραγματικά έχουμε ανάγκη κοντά μας τους άλλους».

Για την ιστορία να πούμε πως το podcast θα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω του Spotify και έχουν ήδη κυκλοφορήσει αποσπάσπασματα. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας, ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση