ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καλλιτεχνικοί διάλογοι τέχνης και ποίησης στην Πάφο

Μία μοναδική παρουσίαση πραγματοποιείται στο ατελιέ του Παφίτη ζωγράφου Τάσου Καψοσιδέρη

ΚΥΠΕ

Μία μοναδική παρουσίαση πραγματοποιείται από τις 12 μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, στο ατελιέ του Παφίτη ζωγράφου Τάσου Καψοσιδέρη στο κέντρο της Πάφου (οδός Κ. Καρνάβαλου 9).

Σύμφωνα με ανακοίνωση, πρόκειται για μία ανοικτή παρουσίαση ενός καλλιτεχνικού διαλόγου με τίτλο «Με το Χρώμα των Λέξεων” μεταξύ 13 συγγραφικών έργων 9 Ελλήνων ποιητών (Βασιλικής Νικοπούλου, Τάσου Φωτιάδη, Τάκη Τσαντήλα, Μαρίας Αργυρακοπούλου, Σταυρίνας Λαμπαδάρη, Ιωάννας Παπαλέξη, Βίβιαν Ευθυμίου, Μανώλη Κλιματσίδα, Γωγώς Μπελεκούκια και του Παφίτη συγγραφέα Άκη Βάλβη) του εκδοτικού οίκου Χρόνος Εκδόσεις και 17 πινάκων μεικτής τεχνικής του Ελλαδίτη ζωγράφου και αγιογράφου Δημήτρη Νικόπουλου.

Πρόκειται, προστίθεται στην ανακοίνωση, για μια πολιτιστική ανάσα για τις γιορτές, ενός περιπάτου με συνοδοιπόρους την αγάπη μας για το βιβλίο και το χρώμα.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικών διατάξεων, αφού η παρουσίαση ήταν ανοικτή για 9 ώρες χωρίς καμία συνάθροιση κοινού και για τις υπόλοιπες μέρες θα τηρηθεί το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων.

Το παρών τους έδωσαν οι πολιτικές αρχές της Πάφου βουλευτές και άλλοι.

Σημειώνεται η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό τις ώρες εμπορικών καταστημάτων μέχρι τις 22 Ιανουαρίου του 2021 με δωρεάν είσοδο και με Χορηγό Επικοινωνίας το Ράδιο Πάφος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση