ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καταιγίδες και χαλάζι σήμερα

Κυρίως στις ορεινές περιοχές και το εσωτερικό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ασθενής, σχετικά χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Αργότερα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό αλλά και στα βόρεια και ανατολικά. Σε περιοχή καταιγίδας είναι πολύ πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Σε περιοχή καταιγίδας οι άνεμοι δυνατό να είναι μεταβλητοί και να ενισχύονται σε ισχυρούς, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σε κάποιες περιοχές κυρίως αίθριος αλλά στα παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που δυνατό να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα πνέουν μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά παράλια αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 21 στα δυτικά, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένη συννεφιά, ενώ το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο, μικρή άνοδο την Κυριακή και μη αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση