ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατέβασαν κάμερες στο φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερό (φωτος)

Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προσπαθούν να διαπιστώσουν τι άλλο υπάρχει μέσα.

Δημήτρης Λουκά

Οι έρευνες της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού πτώματος σε φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερό.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέβασαν κάμερες στο φρεάτιο που βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, με σκοπό να διαπιστώσουν τι άλλο υπάρχει μέσα.


Σε δηλώσεις του από το Μιτσερό ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει η επίσημη ταυτοποίηση της νεκρής γυναίκας από τα αποτελέσματα του DNA, ενώ πρόσθεσε ότι τα μέχρι στιγμής στοιχεία συνηγορούν ότι πρόκειται για την 38χρονη που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο μαζί με την κόρη της.

Σε ερώτηση κατά πόσο ζητήθηκε βοήθεια από το τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας για τα μηνύματα που εντοπίστηκαν στο τηλέφωνο της νεκρής γυναίκας με παραλήπτη κάποιον «Ορέστη» ο κ. Αγγελίδης είπε σε μια τέτοιου είδους υπόθεση εμπλέκονται και άλλα τμήματα της αστυνομίας ώστε να υπάρξει διαλεύκανσή της.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης σημείωσε επίσης ότι θα ζητηθεί και η βοήθεια της Interpol για τις έρευνες.

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Λουκά

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ