ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικών δημοπρασιών από την Delfi

Στις 12 Μαίου η πρώτη δημοπρασία επένδυσης και αγοράς ακινήτου από την Delfi Auctions

Δελτίο Τύπου

Εισάγεται νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικών δημοπρασιών, με το όνομα, Delfi Auctions. Η σύγχρονη πλατφόρμα στην κυπριακή και ελληνική αγορά, ετοιμάζεται για την πρώτη της ηλεκτρονική δημοπρασία στις 12 Μαίου. Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου της Delfi, αναφέρεται πως, «αξιοποιώντας την πολυετή πείρα του Ομίλου, την τεχνολογική εξειδίκευση και τη βαθιά γνώση της αγοράς ακινήτων, το Τμήμα ανάπτυξης εφαρμογών Διαδικτύου της Delfi, έχει αναπτύξει μία πλατφόρμα πλήρως προσαρμοσμένη στα δεδομένα της κυπριακής και ελληνικής αγοράς».

Η εταιρεία υποστηρίζει βάσει του σχετικού δελτίου τύπου πως, «πλέον, όλοι μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε ευκαιρίες, να εντοπίσουν τα ακίνητα που ταιριάζουν στις ανάγκες τους και να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα, αφού οι σύγχρονες συνθήκες ζωής επιβάλλουν τη διενέργεια πράξεων εύκολα, γρήγορα και με χαμηλό κόστος».

Τόσο νομικά όσο και φυσικά πρόσωπα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, θα μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους, σε ζωντανό χρόνο παραμένοντας ενήμεροι για όλες τις άλλες πλειοδοτήσεις που έχουν γίνει. Παράλληλα, θα γνωρίζουν άμεσα το τελικό αποτέλεσμα.

Πέραν από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές, από την πλατφόρμα μπορούν να επωφεληθούν και οι πωλητές ακινήτων όπως τραπεζικά ιδρύματα, ιδιωτικές εταιρίες, νομικά και φυσικά πρόσωπα. Ο Director του Ομίλου Delfi, Κώστας Ζένιου, σχολίασε πως, «Ο στόχος της Delfi Auctions είναι να προσφέρει τόσο σε πωλητές ακινήτων, όσο και σε ενδιαφερόμενους αγοραστές τις λύσεις που αποζητούν ώστε να υλοποιήσουν τους σχεδιασμούς τους. Στην εποχή της τεχνολογίας και της ψηφιοποίησης είμαστε πολύ περήφανοι που πρωτοπορούμε για ακόμα μία φορά, δημιουργώντας μία πλατφόρμα για διαδικτυακές δημοπρασίες μοναδική για τα κυπριακά δεδομένα»

Διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα

1. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και κανονισμούς και την πολιτική απορρήτου

2. Υποβάλετε αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου, αντίγραφο λογαριασμού υπηρεσίας κοινής ωφελείας στον οποίο να επιβεβαιώνεται η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας σας, ένα αντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού και μία φωτογραφία στην οποία να φαίνεται πλήρως το πρόσωπό σας. Η διαδικασία εντάσσεται στα πλαίσια ταυτοποίησης του χρήστη (KYC) και επικαιροποίησης στοιχείων .

3. Η ομάδα της Delfi Auctions θα ελέγξει τα σχετικά έγγραφα εντός 48 ωρών και ακολούθως ένα ηλεκτρονικό μήνυμα θα σας ενημερώσει για την ολοκλήρωση της εγγραφής.

4. Ο δρόμος για ευκαιρίες ιδιοκατοίκησης και επένδυσης είναι ανοικτός!

Διαδικασία δημοπρασίας

1. Εγγραφή στη δημοπρασία

2. Καταβολή τέλους για την εγγραφή

3. Επιβεβαίωση στοιχείων πληρωμής

4. Επιλογή και υποβολή του ποσού προσφοράς

5. Παρακολουθήστε τη διαδικασία για κάθε ακίνητο που σας ενδιαφέρει από λεπτό σε λεπτό και επιλέξτε την επόμενη σας κίνηση. Μπορείτε να πλειοδοτήσετε για όσα ακίνητα σας ενδιαφέρουν.

6. Γενική ενημέρωση για το αποτέλεσμα της δημοπρασίας και ξεχωριστή για τον επιτυχή πλειοδότη σε σχέση με τα επόμενα βήματα για ολοκλήρωση της αγοράς του ακινήτου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση